Η υφυπουργός Παιδείας “τρομοκρατεί” για την κλιματική κρίση (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
6074455

Αναγνώστης μας καταγγέλλει την “τρομοκρατία” που ένιωσε όταν η υφυπουργός Παιδείας κινδυνολογούσε και μιλούσε ακόμα και για νέο lock down.

“Άκουσα έκπληκτος την υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού να κινδυνολογεί και να τρομοκρατεί λέγοντας σε λόγο της στην ολομέλεια της Βουλής στις 26/7/2024 για νομοσχέδιο του Υπουργείου, τα εξής:

η εκπαίδευση και η κοινωνία δοκιμάζονται από απρόβλεπτες κρίσεις που μπορεί να μας κλείσουν στα σπίτια μας όχι για 1 μέρα ή για 2,αλλά για πολύ μεγαλύτερο διάστημα, κρίση υγειονομική ή κλιματική,κακό σενάριο η δεύτερη,αλλά για όλα πρέπει να προετοιμαζόμαστε,γι’αυτό οφείλουμε να δίνουμε ανθεκτικότητα στα παιδιά μας.

Ώστε έτσι λοιπόν,η νεοταξίτικη ατζέντα και η τρομοκρατία για το κλίμα έχει ριζώσει τόσο βαθιά ,ώστε ακόμα και η υφυπουργός σε ένα τόσο ευαίσθητο υπουργείο,που αφορά τη μελλοντική εκπαίδευση των παιδιών μας να εκφράζεται κατ’αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιώντας νεοταξίτικα επιχειρήματα που σκοπό έχουν τον απόλυτο έλεγχο από τον παγκόσμιο μεγάλο αδελφό και την ποδηγέτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Όχι κυρία Λυτρίβη, δε θα περάσει η τρομοκρατία σας, στη Βουλή μπορεί κανένας από τους παρισταμένους να μην εξανέστη με αυτά που είπατε, αλλά στην ελληνική κοινωνία υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν τους σκοπούς τέτοιων λόγων, δικών σας και των ομοίων σας και θα σας ξεσκεπάζουν κάθε φορά που τους λέτε κάνοντας όντως ανθεκτικά τα παιδιά τους, ώστε να αντέξουν και να αντιμετωπίσουν σθεναρά τα σχέδια της νεοταξίτικης ελίτ για την υποδούλωση της ανθρωπότητας”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. η Λυτρίβη όταν ήταν πρόεδρος στον εοππεπ, δεν έγιναν εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων για 2 χρόνια, γελάνε και οι πέτρες, βιογραφικό της πλάκας, την έκανε και υφυπουργό ο κούλης, μη χειρότερα

  2. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ, ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΤΟΥ
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ.
    ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

  3. Και βέβαια ο κάθε κυβερνητικός πικραμένος θα σκεφτεί το lockdown, διότι την πρώτη φορά είχε πλήρη επιτυχία αμέσως μετά την Κίνα. Επέβαλλαν SMS για να βγάλετε τον σκύλο σας βόλτα. Sorry που τα λέω έτσι ωμά, αλλά η βλακεία των Ελλήνων δεν περιγράφεται στα lockdowns. Κι αφού η εν Ελλάδι Greenpeace αναφέρει σε τηλεοπτική της διαφήμιση πως “αν δεν χαλάσουμε το κλίμα, δεν θα μπορέσουμε να φτιάξουμε το κλίμα”. Αυτή την διαφήμιση την είδαμε σε ένα κανάλι που ονομάζεται MAK TV. Όλα τα chem trails, ανά την Ελλάδα τι ρόλο παίζουν; Woke agenda παντού και μετά μεγάλης μανίας, διότι τα €φράγκα και τα $GeorgeAlexanderSoros είναι πολλά. Σε λίγο θα έρθουν και τα σκουλίκια σε αντικατάσταση του κρέατος. Η αποτυχία και των 300 σε όλα τα ζητήματα φαίνεται από το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν είναι ικανή ούτε να ταΐσει τους Έλληνες. Π.χ. όταν εισάγεις μπανάνες από το Ecuador, λεμόνια από την Αργεντινή και κάπαρη από την Τουρκία, η Ελλάδα κατάντησε χώρα της πλάκας.

  4. Ποια κλιματικη κριση να μην σε χαρακτηρισω που ο πορδιπουργος σου ο αυτιστικος δοσιλογος δεν αφησε δεντρο ακαυτο! Τρομαρα σου, σου εμπιστευομαστε και τα παιδια μας!

  5. Kάθε τόσο και καινούργιες, τι σημαίνει αυτο; Προφανώς ανίκανες…

Comments are closed.