Η φωτογραφία από την Τουρκία που προκαλεί ανατριχίλα! Ο επικεφαλής των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας  φιλά το χέρι του ναζιστή ηγέτη των Γκρίζων Λύκων, Ντεβλέτ Μπαχτσελί με απόλυτη ευλάβεια!

Κοινοποίηση:
μπα

Αυτή η εικόνα είναι σημερινή και δείχνει πώς η μεγαλύτερη υπηρεσία επιβολής του νόμου στην Τουρκία έχει μολυνθεί από εξτρεμιστικά στοιχεία άκρως επικίνδυνα για ολόκληρη την περιοχή.

Στην φωτογραφία φαίνεται ο επικεφαλής των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας να φιλά το χέρι του ναζιστή ηγέτη των Γκρίζων Λύκων, Ντεβλέτ Μπαχτσελί  με απόλυτη ευλάβεια.

Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε τι πρεσβεύει ο Μπαχτσελί, ο συγκυβερνήτης του Ερντογάν. Ειδικά για την Ελλάδα…

Πραγματικά με αυτούς θέλουμε διάλογο;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης υπήρξε ο εμπνευστής του Τάματος του Εθνους. Κάλεσε τους οπλαρχηγούς και ορκίστηκαν όλοι μαζί ότι, εάν το Εθνος και ο Αγώνας σωθούν από τον κίνδυνο, τότε η Νέα Ελλάς θα οικοδομήσει έναν μεγαλειώδη ναό αφιερωμένο στον Σωτήρα Χριστό!

  2. Η ελληνική κυβέρνηση θέλει διάλογο, ποιος είπε ότι θέλουν και οι τουρκαλαδες? Γιώργος Πάνος τέτοια τέρατα που γίνανε το 90% των Ελλήνων δαίμονες και σατανάδες θα έρθουν όχι άγγελοι και ο αντίχριστος Έλληνας θα είναι να είσαι σίγουρος.

  3. ΘΕΟΛΗ ΜΟΥ ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΗΣ ΣΤΕΙΛΕ ΑΓ ΓΕΛΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥ ΛΑΝΕ ΑΜΗΝ +♡+♡+♡+

  4. Και ο μπουχέσας ο Καραμανλής έκανε κουμπαριές. Μας έκαψε ο πούστης.

  5. ενα στρατοκρατικο κρατος οπως η η γειτονισσαγιε δεν ειναι δυνατον να μην ειναι φασιστικο κατασκευασμα. ολο πολεμους εισβολες και κατοχες σε ολα τα γειτονικα κρατη. αισικι κτικιρικι

Comments are closed.