«…Η χλεύη των ηττημένων έγινες Κυριάκο»! Τσίπρας: Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες θα διαχειριστείτε τον κ. Ερντογάν;

Κοινοποίηση:
mitsotakis-tsipras-voylh

«Αντί να λύνετε προβλήματα δημιουργείτε ακόμα περισσότερα. Εσείς που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες θα διαχειριστείτε τον κ. Ερντογάν;», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της Βουλής στο πλαίσιο της συζήτησης για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ και για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Σας είχα πει ότι η πολιτική της αδράνειας ήταν μια λαθεμένη και επικίνδυνη πολιτική γιατί αυτή συνεισφέρει στο να αποθρασύνεται η Τουρκία», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Μπροστά στην πιο επιθετική κίνηση της Τουρκίας απέναντι στη χώρα μας, των τελευταίων 20 ετών, δηλαδή στη σύναψη αυτού του παράνομου συμφώνου με την Λιβύη, τόνισα ότι πρέπει όλα τα μεγάλα κόμματα είναι να συμφωνήσουμε σε μια κοινή στρατηγική», συμπλήρωσε.

Ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι «ένα από τα πιο κρίσιμα στοιχεία της στρατηγικής είναι να μην είμαστε δεδομένοι για κανέναν ούτε για τους συμμάχους μας και θυμάμαι ότι απαντήσατε θετικά και δηλώσατε ότι προσυπογράφετε αυτή την άποψη.

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι στην επίσκεψή σας στον Λευκό Οίκο εφαρμόσατε αυτά τα λόγια, ιδίως τη στιγμή που ανακοινώνετε στον Αμερικανό πρόεδρο ότι η Ελλάδα είναι πιστός και πρόβλέψιμος σύμμαχος».

Για το νομοσχέδιο ανέφερε ότι «αυτό το ν/σ δεν θα έπρεπε καν να χε κατατεθεί έως ότου εξασφαλιστούν οι διαβεβαιώσεις. Η σπουδή σας να το ψηφίσετε χωρίς να διασφαλιστούν αυτές οι διαβεβαιώσεις σας καθιστούν και υπεύθυνο για οποιαδήποτε δυσμενή εξέλιξη που όλοι θέλουμε να αποφευχθεί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αποτελεσμα ειναι ,να ειναι πολυ λιγοι και αχρηστοι ολοι.Αξιζει να τους φτυνεις και οχι να τους ψηφιζεις.

  2. Μιλάει ο Καραγκιόζης που ξεκινούσε το βρώμικο παιχνίδι με τα ανοιχτά σύνορα όλων αυτών των μουσουλμάνων που υπό την πολιτική του κάηκε τόσος κόσμος στην Αττική με την αστυνομία να καθοδηγεί τους πανικόβλητους πληγέντες όοοπως και όπου να ναι και είναι αυτός που είχε χαμόγελο τζόκερ με τον Σκοπιανό την ζαεφ για την χαρά που πήραν προσβάλλοντας ολόκληρο τον ελληνισμό και προσβάλλοντας και παραποιώντας την ίδια την παγκόσμια ιστορία αφού πρώτα είχε δώσει διαταγές μηδενικής ανοχής των ΜΑΤ ακόμα και σε μικρά παιδάκια. Χειρότεροι φασίστες απ’ τα κουμούνια δεν υπήρξαν ποτέ. Τσίπρα βάλε κ άλλους να σε φυλάνε γτ έτσι και σε πετύχει έξω ο κόσμος θα βιαστεί πατόκορφα πουσταρά προδότη- πουλημένο εβραϊκό σκουπίδι

Comments are closed.