Η Onassis Stegi προτρέπει σε δολοφονίες “φασιστών” (εθνικιστών)! Η απάντησή μας…

Κοινοποίηση:
καταρινα

Το ίδρυμα Ωνάση δεν παύει να μας ξαφνιάζει δυσάρεστα . Μετά τη σωρεία δικαιωματισμού και προβολής των προβλημάτων κάθε υπαρκτής και ανύπαρκτης μειονότητας, αποφάσισε να ασχοληθεί και με τον αντιφασισμό . Όχι απλά να ασχοληθεί αλλά ανεβάζοντας τον Δεκέμβριο μια παράσταση που από τον τίτλο της και μόνο προτρέπει σε έγκλημα αφού θεωρεί.. ομορφιά το να σκοτώνεις φασίστες.

Δεν ξέρουμε ποιους εννοεί ” φασίστες ” αλλά μάλλον ακολουθεί την εξαρχιώτικη παράδοση και τοποθετεί σε αυτόν τον όρο κάθε Έλληνα που θέλει να υπερασπιστεί την πατρίδα του.
Το να προτρέπει κάποιος σε δολοφονίες πάντως δεν είναι καλλιτεχνική άδεια αλλά προτροπή σε έγκλημα που κανονικά οφείλει να τύχει Εισαγγελικής παρέμβασης. Επειδή όμως ζούμε στη χώρα που ζούμε και κάθε εμμονικός δικαιωματιστής τυγχάνει ασυλίας σε ότι κάνει, η απάντηση σε αυτό το εγκληματικό έκτρωμα, οφείλει να δοθεί από την ιδιωτική πρωτοβουλία.

καταρινα

Ήδη, μέλη & φίλοι του Κινήματός μας, προμηθεύονται εισιτήρια, προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά στην ανοιχτή προτροπή σε δολοφονίες “φασιστών” (εθνικιστών) ΜΕΣΑ στην αίθουσα, κατά την διάρκεια αυτής της κακουργηματικής θεατρικής “παράστασης”!

Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δυστυχως θα ερθει η ωρα τους αργα οταν η πατριδα θα χανει εδαφη αλλα το ξεκαθαρισμα θα γινει μηπως φτιαξουμε χωρα γιατι εχουμε καταντησει χωρος.

Comments are closed.