Η viral γιαγιά του Tik Tok δηλώνει ξανά διαθέσιμη – Ο λόγος που παράτησε τον σύντροφό της

Κοινοποίηση:
giagia

Το βίντεο με την super γιαγιά που έγινε viral

Η διάσημη γιαγιά του TikTok, Droniak «ξαναχτύπησε» με νέο βίντεο και έγινε viral, αφού δήλωσε διαθέσιμη για νέο έρωτα, μετά τον χωρισμός της από τον τελευταίο της σύντροφο.

Η Λίλιαν δημοσίευσε τη λίστα με τους λόγους που την οδήγησαν να παρατήσει τον σύντροφό της, με το βίντεό της να συγκεντρώνει διθυραμβικά σχόλια.

Ανάμεσα στους λόγους όπως είπε, ήταν οι κακές του συνήθειες στην οδήγηση και το φαγητό, ενώ η 94χρονη γιαγιά τόνισε ότι δεν θα δεχόταν ποτέ να της πει κάποιος να σωπάσει μέσα σε μια σχέση.

Απαριθμώντας τους λόγους ανέφερε: «Μια φορά μου είπε να σκάσω και αυτό δεν το δέχομαι. Κανείς δεν μου λέει να σκάσω! Δεν είναι ευγενικό και δεν πρέπει ποτέ να το ανεχόμαστε από κανέναν».

Αργότερα η Droniak πρόσθεσε πως παραλίγο να τη σκοτώσει με την κακή του οδήγηση, ενώ τόνισε ότι ο πρώην φίλος της δεν άκουγε καθόλου μουσική που της άρεσε και δεν ήξερε ποια είναι η Taylor Swift. Επιπλέον, παραπονιόταν συνεχώς για το φαγητό και δεν είχε καν κεφαλάρι στο κρεβάτι του. Ήταν επίσης πολύ κοντά με την πρώην του, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στη γιαγιά D, η οποία όπως έχει αναφέρει πολλές φορές, έχει όλους τους πρώην της μπλοκαρισμένους.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response