ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΧΤΕΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ – ΕΣΕΙΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ – ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ – ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΕΧΕΣΤΕ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
αλερτ

Σε μια ακομα συγκλονιστική εκπομπή ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος προχώρησε σε αποκαλύψεις και αλήθειες, σε καίρια ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Δείτε την εκπομπή:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Κατηγορηματικος ο Αδωνις για το κολλητο του Βελοπουλο οτι ητανε κατα….των μνημονιων αλλα τελικα τα ψηφισε ! Ετσι κ.Σπινο ? Καρατζαφυρερ απλωσες μια χαρα τα …χταποδια σου στο συστημα!

  2. Σου ξαναγραψα οτι πολυς κοσμος εχει πλεον απομακρυνθει απο τον Βελοπουλο, ειδικα μετα την υποστηριξη του στη γενοκτονια των Παλαιστινιων απο τους Σιωνιστες. Εχει δε παψει ακομα και να προφερει ,εστω υποκριτικα ,τη λεξη “παγκοσμιοποιηση” εδω και πολυ καιρο.Ασε το τι δειχνουν οι γελοιες δημοσκοπησεις, φουμαρα και στημενες ειναι. Ελπιζω αυτη τη φορα να μπει το σχολιο μου,την προηγουμενη το φαγατε.

  3. Καλε μου Πατριωτη κ.Χιο τα συγχαρητηρια μου για την ειλικρινη δημοσιογραφια σας που αναδεικνυει τα πραγματικα προβληματα των Ελληνων. Αφειστε τον καθε Σπινο να κελαηδαει ασματα υπερ του Βελοπουλου που εχει μακρια γλωσσα με τις ευλογιες της Κουλαρας! Βλεπετε ειναι το θεατρο του… κυνοβουλιου!

  4. Θερμα συγχαρητηρια κ.Χιο για τη σταση σας, το οτι συνεχισατε τη παρουσια σας στο δελτιο απεναντι σε ενα τσανακογλειφτη Σπινο που παει οπου φυσαει ο ανεμος, δειχνει το πατριωτικο σας μεγαλειο!

  5. Ο Σπίνος είναι ένας αισχρός και απροκάλυπτος διαφημιστής του Βελόπουλου, όσο για το κόμμα του Βελόπουλου μόλις η Νέα Δημοκρατία κινδυνέψει και πει του Βελόπουλου να συνεργαστούν, ο Βελόπουλος θα πάει τρέχοντας όπως πήγε τρέχοντας και ο Καμένος να συνεργαστεί με τον Τσίπρα για να μην χάσει την μάσα, ίδιο κουμάσι με τον Καμένο είναι και ο Βελόπουλος. Εφεδρικό δεκανίκι των Μητσοτάκηδων που όταν τον χρειαστούν θα στηρίξει τον Μητσοτάκη. Ο Χίος καλά του τα έψαλε. Μου άρεσε που αυτός ο ντενεκές πήγε να κατηγορήσει τον Κασιδιάρη. Βρε ουστ!

  6. Συγχαίρω και αγαπώ..υπεραγαπω τον Στέφανο Χίο…όχι για το χτεσινό.. αλλά γενικά…τον θαυμάζω γιατί είναι ευθύς…ότι είναι θα το πει..θα το μοιραστεί..τον ξέρω από τότε που μπήκε στην δημοσιογραφία…πέντε να είχαμε σαν αυτόν και δεν ήθελε η Ελλάδα κάτι άλλο.. είναι ο πρώτος και ίσως ο μόνος που στέκει ολορθος με το σύστημα και την βρώμα τριγύρω του να πολεμά τους πάντες και τα πάντα…την πάω την αθυροστομία του..μου αρέσει.. είναι γλυκιά και γεμάτη χιούμορ..με κάνει και χαμογελώ.. είναι όμορφος και γοητευτικός… πολεμιστής από τους λίγους… δεν θα ξεχάσω τις σφαίρες που έφαγε στον λαιμό.. Στέφανε φίλε μου.. χίλιες ευχές από καρδιάς σε ότι κανεις..σε ότι παλεύεις καθημερινά.. υγεία.. ήρεμες και ειρηνικές γιορτές σε εσένα και όλη σου την οικογένεια…Το Αιγαίο σε χαιρετά Στέφανε..με όλη του την αγάπη και τον σεβασμό… καλές γιορτές..

  7. Στεφανε καλα του ειπες του ΣΠΙΟΥΝΟΥ….ο Κασιδιαρης δεν τόν ηθελε γιατι ξερει οτι ειναι γλυφτης και σπιουνος….και βγαινει στο αλερτ και μας το παιζει ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ….ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

  8. Δουλειές υπάρχουν.αλβανοι,Πακιστανοί κλπ όλοι δουλεύουν.οι ελιές αμαζευτες,κανείς δεν πάει.ολοι στις καφετέριες κ στους καναπέδες με τα επιδόματα κ τις συντάξεις γονιών κ παππούδων.καλες γιορτές καλά χριστουγεννα

  9. Στέφανε μαζί σου ! Όταν στο τέλος μίλησες για τον Επστειν την Μοσάντ τους Εβραίους και τα εγκλήματα πολέμου στη παλαιστίνη ο Σπίνος λιγάκι έμενε να το πάθει το εγκεφαλικό .Το δελτίο το βλέπουμε μόνο για σένα και μόνο όταν είσαι εσύ εκεί. Μάθαμε και ότι η Λατση είναι βασική μέτοχος στο ΠΘ . Η κόρη της είναι μια υποκριτρια .τάχα μου ενδιαφέρεται για τον Όλιβερ αλλά το ΠΘ από το πρωί μέχρι το βράδυ με εντολή Λατση προφανώς στηρίζει το παραμύθι της κυβέρνησης ότι τον βίασε αγέλη σκύλων . Έδωσες ρεσιτάλ αντικειμενικής δημοσιογραφίας .Καλά Χριστούγεννα

  10. στεφανε δε θα ζουσα σημερα αν δεν ηταν αυτο το σκυλακι θα ειχα πνιγει απο τους καπνους….

  11. Είπα κι εγώ να σε παρακολουθήσω απευθείας στο Alert TV κ. Στέφανε, τι συνέβη εκεί πέρα? Επειδή πιστεύω στην ειλικρίνεια σου, συνεχίζω να παρακολουθώ.
    Αντιλήφθηκα ότι μετά το μακρύ διάλειμα, τα βρήκατε με τον Άρη Σπίνο, που ομολογώ ότι δεν γνωρίζω την διαδρομή του.
    Καλά έκανες και συνεχίζεις!!!

    1. ο σπινος ηταν ΝΔ, μετα ΧΑ, τωρα υπηρετει φελοπουλο

  12. Τώρα είναι πλέον αργά Στέφανε οι προδότες της βουλής μέσω της κρίσης της ακριβείας των γελοίων μισθών κτλ φτάσανε το πολίτη εσκεμμένα να xρωστάει παντού ώστε να περάσουν σε κατασxέσεις.Ο Νεοέλληνας βλέπει στον δρόμο τα αυτοκίνητα των πολιτικών των δημάρxων των γιατρών των μοντέλων των δημοσιογράφων του σάπιου συστήματος των ΜΜΕ των τραγουδιστών κτλ και πιστεύει ότι ο καημένος ταλαίπωρος απλός Έλληνας πολίτης ο ελεύθερος επαγγελματίας διαθέτει xρήματα.Δεν υπάρxει σωτηρία πλέον η μετανάστευση μοναδική λύση δυστυxώς.

    1. και εγω φιλε μου θα φυγω απο την ελλαδα δεν εχει δουλιες τα χρηματα δεν φτανουν ουτε για φαγιτο οχι να πληροθει το ρευμα αστα να πανε

      1. με τετοια ελληνικα που ξερεις καλυτερα να φυγεις

Comments are closed.