ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΡΤ: ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ – ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΗΝ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ – ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Κοινοποίηση:
ΑΛΕΡΤ

Απολαυστικός και κυρίως αληθινός – όπως πάντα – ο Στέφανος Χίος στο ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ! Μην χάσετε τον καυστικό σχολιασμό του δημοσιογράφου!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Καλε μου Σπινο πατα λιγο… Βελοπουλικο φρενο! Βολευτης θελεις να βγεις και εσυ? Βελοπουλε καλες…πλατουλες να τα…σερνεις στο Κουλη!

  2. Θερμα συγχαρητηρια κ.Χιο για την προσωπικη σου τοποθετηση οσον αφορα την Ορθοδοξια!

  3. Ήμουν σε φιλικό σπίτι και είδα το Δελτίο.
    Θα χρειαστούν 50 χρόνια για να ξεβρωμίσει η διαφθορά από την Ελλάδα.
    Μέχρι στιγμής, οι εκλογές δεν έχουν φέρει καμμία αλλαγή.
    Αντιθέτως η κατάσταση χειροτερεύει
    Ο δε κ. Σπίνος δεν κάνει καλό με το να “ευλογεί τα γένια” του κ. Βελόπουλου, κι ας χαμηλώσει την ένταση. Μάλλον κακό κάνει στον κ. Βελόπουλο αλλά μειώνει και τους θεατές.
    Όσον αφορά τον κ. Καψαμπέλη αυτό το “εσείς δεν θα αλλάξετε κανάλι” είναι τόσο γελοίο, μα τόσο γελοίο, που μόλις το λέει, οι θεατές αλλάζουν κανάλι.

  4. Εκατό χρόνια να λέτε ότι πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε εμείς οι αφυπνησμενοι ΔΕΝ θα πάμε .
    Ο λόγος είναι ότι κανένας σκλάβος δεν λευτερώθηκε ψηφίζοντας .
    Εσείς να πήγαινε και να νομιμοποιητε τα πιονια των κατακτητών , οι οποίοι φυσικά και μετρούν τα κουκιά σας , και έπειτα να βγαίνετε στο γυαλί και να μυξοκλαίτε που μας Εθνοκτονουν .
    Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να πιστεύεις ότι θα πολεμήσεις τον σατανα και τα όργανα του με τα όπλα του .
    Το Δένδρο της λευτεριάς ποτίζεται με αίμα και όλα τα αλλά είναι τραλαλα τραλαλα όλα είναι μια χαρά .

  5. εχετε δει ποτε να αλλαζει κατι με εκλογεσ ? μασ δουλεβετε ?μονο απο το κακο στο χειροτερο .. οτι πασαρουν οι πρακτορεσ τρεχουν τα ζωα και ψηφιζουν μια ζωη και οσοι ηταν πατριωτεσ τουσ καθαριζαν με συνοπτικές διαδικασίες οπότε για τί εκλογές μιλάτε να πάει κόσμος να ψηφίσει και ποιον να ψηφίσει το Βελόπουλο μας δουλεύετε ? η τουσ σπαρτιατεσ χαχαχ εδω γελαμε , τι θα εκανε και αυτοσ αν αν έβγαινε πρώτος στισ εκλογεσ ? Να σου πω εγώ τουμπεκί ψιλοκομμένο.. Όταν είσαι τέταρτος πέμπτος μιλάς όταν πας πάνω κοκοκο όπως όλοι τους, μόνο μέσα από ξεσηκωμό μπορεί να βγει κάποιος τησ προκοπής αλλά ποιος θα κάνει επανάσταση ό νεο ψευτοέλληνας του φρεντο ?

    1. Ποτέ ο λαός δεν έκανε ξεσηκωμό. Πάντα υπήρχαν κάποιοι πατριώτες που έβαλαν σκοπό να αφυπνίσουν τον κόσμο και το πέτυχαν. Όμως όταν έφυγαν ή παραγκωνιστηκαν πάλι ο κόσμος έπεσε στα νύχια του συστήματος. Είναι και ότι ως λαός είμαστε του εγώ, είναι η ζήλια, η ιδιοτέλεια, το συμφέρον,το βολεμα του εαυτού μας και ας πεθάνουν οι υπόλοιποι. Για να έχει αποτέλεσμα κάτι στην πατρίδα μας θέλει εκτός από διάρκεια και πολύ κόπο για την αλλαγή νοοτροπίας, πράγμα πολύ δύσκολο.

  6. Aφου φερνουν τους λαθθρομεταναστες για εργατικα χερια γιατι πρεπει οι ενοπλες δυμναμεις να μαγειρευουν και να καθαριζουν τις τουαλετες των λαθρο,αφου τους φερνουν ως εργατικα χερια ας καθαρισουν μονοι τους τις τουαλετες τους.

  7. Το μισος του Σπινου στον Κασιδιαρη ειναι αλλο πραμα ,νομιζοντας οτι οι χιλιαδες φιλοι του Κασιδιαρη θα ψηφισουν το κομμα του Βελοπουλου, κουνια που σε κουναγαι ……….αγαπητε Σπινο. Μπραβο Στεφανε για την σωστη τοποθετηση σου !!!!!!

  8. Ο Χριστος δεν εγαναγκαζει κανεναν να τον πιστεψει ως Θεο και να ακολουθησει το Ευαγγελιο αλλα
    η Πιστη στο Ευαγγελιο οδηγει στη σωτηρια και η αποριψει και η μη εφαρμογη του Ευαγγελιου η
    εμονη στα παθη και την αμαρτι η αμετυανοησια οδηγει στη απωλεια.
    Ο καθ ενας ας αποφασισει τι θα κανει αν θα οδηγησει τον εαυτοι του στη σωτηρια η στην απωλεια.
    Ο Χριστος ειπε και κατι ακομη αλημονο σε εκεινον που θα σκανδαλισει εναν απο τα παιδια του
    τον συνφερει να βαλέι μια μυλοπετρα στο λαιμο του και να πεσει στη θαλλασα παρα να σκανδαλισει .
    Ο Κασελακης εμπιπτει στην κατηγορια να βαλει μυλοπετρα στο λαιμο του διοτι οχι μονον δσκανδαλιζει αλλα θελει να επιβαλει την ανομαλια του.

  9. Ο οικουμενισμος ειναι ενα πολιτικοθρησκευτικο μορφωμα ,
    ειναι οδοστροτηρας της Ορθοδοξου πιστεως.
    Οικουμενισμος ,παγκοσμιοποιηση πανε μαζι ,δεν υπαρχει Ευαγγελιο για να επιβληθει ο πανσεξουαλισμος
    και οτι ειναι αντιθετο με το Ευαγγελιο με το νομο του Θεου.
    Ο Κασελακης με την τον συζηγο του δεν παει εν μετανοια ,δεν περιμενει αφεση αμαρτιων αλλα θελει να επιβαλει τη συμβιωση του ισοτιμη με το μυστηριο του γαμου που διδαξε ο Χριστος επωμενος δεν επιτρεπεται να εισβαλει το βδελυγμα εν τοπο Αγιο

  10. Αυτο ειναι πτωση

    Αφου ο Παπας αποδεχεται τους ομοφυλοφιλους και τα παιδια τους
    πως να μην συμβαδιζει και ο Πτριαρχης αφου ειναι οικουμενιστης

Comments are closed.