ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ; ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ.ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ: ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ – ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ Η ΦΩΤΙΑ – “ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΝΥΧΤΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα, πίσω από το εργοστάσιο της Δ.Ε.Η. στο Μηλάκι Αλιβερίου, στην Εύβοια και παρά την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, πήρε γρήγορα διαστάσεις.

Αρχικά, έκαιγε ξερά χόρτα μέσα σε πλαγιά, δίπλα από το εργοστάσιο της ΔΕΗ

.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή, αλλά λόγω του ότι οι φλόγες κατευθύνονται σε ορεινό όγκο και δύσβατο, έγινε αμέσως μεγάλη κινητοποίηση ενώ μέχρι και που έπεσε το σκοτάδι, επιχειρούσε και ένα αεροσκάφος.

Στο σημείο πήγε γρήγορα ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής από το κλιμάκιο του Αλιβερίου ενώ έφτασαν και ενισχύσεις από την Χαλκίδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική στο σημείο επιχειρούν 55 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ συνδράμουν υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στο σημείο πήγε και ο αντιδήμαρχος Αλιβερίου Νίκος Μπαράκος ο οποίος είπε πως η νύχτα θα είναι δύσκολη καθώς η φωτιά καίει σε δύσκολο σημείο.

Συγκεκριμένα ανέφερε, «η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν κινδυνεύουν κατοικίες, ωστόσο είναι σε πολύ δύσκολο σημείο το οποίο δεν μπορούν να πλησιάσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Είμαστε σε επιφυλακή και θα είμαστε όλο το βράδυ καθώς η πυρκαγιά καίει ανεξέλεγκτα».

Σύμφωνα με το Evima, οι μαύροι καπνοί έχουν καλύψει σχεδόν όλο τον ουρανό της Εύβοιας, με το μέτωπο να είναι ορατό ακόμα και από τον Κάραβο.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ο/Η Πόσοι τούρκοι ζουν στα Χανιά και ψήφισαν την τουρκόφιλη; λέει:

    Μα πετάξτε μέσα στη φωτιά τους γ@μημένους ψηφοφόρους που αντάμειψαν με την ψήφο τους τον τραμπάκουλα.

  2. Αερατο νησι η Ευβοια οντως! Της…ανεμογεννητριας το καγκελο γινεται! Κι….ΑΠΕ μυαλο κουκουτσι!

  3. στειλτε στα εδρανα οτι εχω προειδοποιησει…..εξαλου υπολογοι ειστε ολοι εναντι αυτου του ζητηματος….

  4. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ… ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ! ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

  5. και θα γεμισει με ανεμογεννητριες , θα πληρωνετε και τον αερα πουθ αναπνεετε …….ξαναψηφιστε τους αν θα ζειτε μετα απο 4 χρονια

  6. Tiiiiiii Ψήφισαν τα ΖΩΑ στην Ευβοια;;;; οεο…. μλκς ηλίθιοι τρισάθλιοι, τώρα να σας δούμε.
    Και πάλι ηλίθιοι.

  7. Συνεχίζουν το έργο τους ακάθεκτοι…όσοι απο την έυβοια… ψήφισαν ΝΔ να πέσουν να φουνταρουν στην θάλασσα είναι άξιοι της μοίρας τους….

  8. Να καούν τα πάντα. Φωνάξτε αυτούς που ψηφίσατε να σας σβήσουν την φωτιά. Ραγιάδες.

  9. Ο Νόμος της Νεμέσεως. Ότι σπέρνεις θερίζεις λέει η παροιμία. Ξανά ψηφίσετε τους.

  10. Και να τους κάψει και να τους σκοτώσει και ανάποδα να τους κρεμάσει αυτά τα γίδια οι ραγιάδες πάλι τον Κούλη θα στηρίζουν. Για αυτό όποιος φωνάξει, όποιος παραπονεθεί, όποιος βρίσει πρώτα θα λέει τι ψήφισε. Τέρμα τα ψέματα και οι δικαιολογίες. Γιατί οι περισσότεροι είστε τα ίδια με τους αντιπροσώπους σας, άρα μουγκα.

  11. Πουτιν θα λέτε και θα κλαίτε, Συγνώμη λάθος θα σας στήλει το γεροντάκι αεροπλάνα μην αγχώνεστε εάν δεν το ξεχάσει? Μπεεεεεεεε

  12. η Ευβοια δεν ηταν που πρωτα καηκε και μετα ψηφισε Μητσοτακη; Να καουν ολα λοιπον και οι ψηφοφοροι μαζι αυτη τη φορα ! Τους αξιζει!

  13. Ο/Η Την προηγουμενη χρονια προπονηση εκαναν τα παιδια λέει:

    Φετος η Ευβοια πρεπει να καει ολη.
    Στις επομενες εκλογες ”δαγκωτο” μιζοτακη , να σας τελειωσει μια ωρα αρχιτερα προβατα εεεε προβατα μπεεεεεεεεεε

    1. μπεεε …. δεν λες τιποτα…. μυαλο κουκουτσι οι ανθρωποι… ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ στο μεγαλειο του..ερωτευμενος ο λαος με τον βιαστη του και τυραννο

Comments are closed.