ΘΑ ΚΟΤΕΨΕΙ Ή ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ;;; Ο Ζελένσκι θα απευθύνει διάγγελμα στους πολίτες της Ουκρανίας

Κοινοποίηση:
ektakto

Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, θα απευθύνει τη Δευτέρα (21/02) ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στους πολίτες της χώρας.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτηση στο Telegram, το ουκρανικό μέσο ενημέρωσης «Segodnya» υποστήριξε ότι «σήμερα (21/02), ο Ζελένσκι θα απευθύνει ένα βιντεοσκοπημένο πριν από την ενημέρωση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας και Άμυνας».

Το Κίεβο και τα κράτη της Δύσης εξέφρασαν πρόσφατα την ανησυχία τους για την υποτιθέμενη αύξηση των «επιθετικών ενεργειών» από τη Ρωσία κοντά στα σύνορα της Ουκρανίας.

Η Μόσχα έχει επανειλημμένα αρνηθεί τέτοιες κατηγορίες, λέγοντας ότι δεν απειλεί κανέναν και δεν σκοπεύει να επιτεθεί σε κανέναν και οι ισχυρισμοί για «ρωσική επιθετικότητα» χρησιμοποιούνται ως δικαιολογία για να τοποθετηθεί περισσότερος στρατιωτικός εξοπλισμός του ΝΑΤΟ κοντά στα ρωσικά σύνορα.

Επίσης, το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών έχει σημειώσει ότι οι δηλώσεις για «ρωσική επιθετικότητα» και η δυνατότητα βοήθειας προς το Κίεβο, ώστε να αμυνθεί εναντίον της, είναι ταυτόχρονα γελοίες και επικίνδυνες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: