«ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΤΙΝΑΖΑΝ ΜΕ ΡΟΥΚΕΤΑ». Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΣΤΑ του αντιεισαγγελέα του Α.Π, Αχιλλέα Ζήση και της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. 27 τους παρακολουθούσαν ακόμα και στην κρεβατοκάμαρά τους με το ισραηλινό Predator του «αρχικοριού» Λαβράνου. Εκτελεστές, οι μαφιόζοι Μητσοτάκης- Δημητριάδης. Τι αναφέρεται για τον Στέφανο Χίο : «Στις 22-2-2021, η ΕΥΠ ανοίγει τον διακόπτη στην τηλεφωνική γραμμή του δημοσιογράφου. Μετά από διαδοχικές ανανεώσεις η νόμιμη επισύνδεση στο κινητό του σταματά στις 17-8-2022». Στο «σημάδι» για «ξέβγαλμα» και ο δικηγόρος του «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», Ν. Αντωνιάδης

Κοινοποίηση:
1_SK.indd

maktv26-7

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤOY ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 26 και 27- 7-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΒΑΝΝΕR- SYNDROMES

 ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

 —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Πάντως το μουνόπανο ο τραγουδιστής που άνοιξε το ξενοδοχείο μην συνεργάζεται με την αλλοίθωρη Κοκλώνα και καταγράφουν σε κάμερες τα παράνομα ραντεβού πλουσίων και μετά τούς εκβιάζουν χρηματικά. Τα πήρε τόσα χρόνια από τον κόσμο, να πάρει κι άλλα. Τα περί Θεού είναι στάχτη στα μάτια. Αυτός Θεό εννοεί το Σατανά που του έδωσε τα φράγκα του. Με τις ευλογίες των τράγων υβρίζει το όνομα του αληθινού Θεού ο ζιγκολό.

  2. Γελάει όλος ο πλανήτης με τον βλαμμένο-ηλίθιο…. και δυστυχώς 41 τακατό τέτοιοι βλαμμένοι-ηλίθιοι είναι κι αυτοί που τον ψήφισαν

  3. Τι καμόραΝΔ ψηφίσατε πάλι, τελειωμένοι ραγιάδες του 28 τακατό; (!)

  4. ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΤΡΟΜΑΓΝΕΝΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΓΙΓΑΝΤΟ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΘΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΒΛΑ-ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ !!!!

Comments are closed.