ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ! Έκλεισε το αεροδρόμιο της Σύρου γιατί… κουράστηκε ο υπάλληλος! Κυρία Κεφαλογιάννη όλα καλά;

Κοινοποίηση:
ermoupoli_is_the_port-town_of_syros

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Παρασκευής στο αεροδρόμιο «Δημήτριος Βικέλας» της Σύρου, καθώς έκλεισε το αεροδρόμιο και ακυρώθηκε η πτήση με προορισμό την Αθήνα λόγω εξάντλησης του μοναδικού υπαλλήλου του Κλάδου Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας και Πληροφοριών Πτήσεων (ΑFISO), φανερώνοντας τις τραγικές συνθήκες και το πρόβλημα υποστελέχωσης που επικρατεί σε περιφερειακά αεροδρόμια.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν επιβάτες στην εφημερίδα «Κοινή Γνώμη» ενημερώθηκαν για την ακύρωση της πτήσης τους που ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει στις 7:20 το πρωί, μόλις έφτασαν στο αεροδρόμιο και πήγαν να κάνουν check in.

Όπως ανέφεραν δεν υπήρξε ουδεμία ενημέρωση, έτσι ώστε να μπορέσουν να φύγουν από το νησί με κάποιο άλλο μέσο.

Μεταξύ των επιβατών ήταν αρκετοί που είχαν ανταπόκριση με άλλες πτήσεις με προορισμό το εξωτερικό, τις οποίες και έχασαν δίχως δική τους υπαιτιότητα, αλλά και ταξιδιώτες με προβλήματα υγείας που επέλεξαν το αεροπλάνο για να μετακινηθούν, ως ασφαλέστερο μέσο.

Το συγκεκριμένο περιστατικό αναδεικνύει τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης που υπάρχουν και στον κλάδο των αερομεταφορών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Νταξει μωρε δεν τρεχει τιποτα να μ@λ@κιστει ενας σταθμαρχης, ενας υπαλληλος αεροδρομιου, ενας υπουργος, ενας πρωθυπουργος…

  2. Αφειστε τη… μπισμπικολγαρα να χαρει τον ερωτα της στην…ηλικια που βρισκεται!
    Ειδε κι επαθε να βρει..τη “πραγματικη αγαπη”!

Comments are closed.