ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΩΖΟΥΜΕ! Ανθρωπιστική βοήθεια της Ελλάδας στην Αλβανία…

Κοινοποίηση:
xardalias.c-130

Με λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων, η χώρα ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Αλβανίας για την παροχή βοήθειας μετά τον πρόσφατο σεισμό και τις πλημμύρες που έπληξαν τη γειτονική χώρα. Σήμερα το πρωί, αναχώρησε αεροσκάφος C-130, από την Ελλάδα, φορτωμένο με είδη πρώτης ανάγκης για την Αλβανία. Την αποστολή συνοδεύει ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να την παραδώσει ο ίδιος στις αλβανικές αρχές την ανθρωπιστική βοήθεια, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και της διακρατικής συμφωνίας μεταξύ των δύο χωρών.

Σημειώνεται ότι η Αλβανία προχθές ενεργοποίησε τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας, ζητώντας αρχικά και διασωστικά συνεργεία για την έρευνα εγκλωβισμένων από τον σεισμό. Στην συνέχεια όμως ανέφερε ότι δεν χρειαζόταν διασώστες, αλλά είχε ανάγκη από είδη πρώτης ανάγκης για τους άστεγους.

Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε άμεσα και προχώρησε στην αποστολή διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης (σκηνές, κρεβάτια, στρώματα, κουβέρτες, φάρμακα, τρόφιμα, γεννήτριες κ.ά.). Άραγε πόσοι Έλληνες θα επιθυμούσαν να πληρώσουν από το υστέρημά μας για να σταλεί βοήθεια σε αυτούς που θέλουν να πάρουν τα μισά ελληνικά εδάφη;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ?????? ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ !!!! ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ !!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ???? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΧΑΛΑΣΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ !!!!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ!!!!!!

  2. Αυτοί κλέβουν και ληστεύουν καθημερινά κράτος και πολίτες. Μας έχουν κοστίσει ακριβά, αλλά εμείς είμαστε λαρτζ και με χρήματα των άγρια φορολογούμενων πολιτών στέλνουμε και βοήθεια. Το κράτος νοιάζεται για όλους τους κατατρεγμένους της υφηλίου αλλά όχι για τους γηγενείς. Ξευτίλα.

  3. Παραδοξο,οι λαοι να εχουν ανθρωπια και οι κυβερνητες αυτων απανθρωπια!

Comments are closed.