ΘΥΡΑ 7 ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ “ΣΙΧΑΜΕΝΟΥ” ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΡΙΑ

Κοινοποίηση:
Θύρα 7

Και η Θύρα 7 αντιδράει στο ενδεχόμενο να κλείσουν ξανά τα γήπεδα! Απειλούν με κινητοποίησεις και όχι μόνο οι οπαδοί του Ολυμπιακού!

Στα… κάγκελα η Θύρα 7, με αφορμή το μέτρο που εξετάζει η Κυβέρνηση, να κλείσουν και πάλι τα γήπεδα λόγω της μετάλλαξης Όμικρον!

Αντιδρούν και δικαιολογημένα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, μετά τις «ζυμώσεις» για κλείσιμο και πάλι των γηπέδων στις αρχές του νέου έτους.

Η Θύρα 7 με ανάρτηση της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, προειδοποιεί με κινητοποίησεις, αν περάσει το συγκεκριμένο μέτρο από την Κυβέρνηση. Στο στόχαστρο των οπαδών των «ερυθρολεύκων», άπαντες. Λοιμωξιολόγοι, Παγώνη, Βασιλακόπουλος, Πορτοσάλτε, Κυβέρνηση και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας!

«Από τις παλινωδίες της κυβέρνησης στα μέτρα που λαμβάνει,είναι προφανής η αποτυχία των εισηγήσεων των λοιμωξιολόγων!
Από την κυρία Παγώνη που ασχολείται με την σοουμπίζ,μέχρι τον αστείο πολιτικό εκπρόσωπο Βασιλακόπουλο που στο παρελθόν, πήγαινε στην Αννίτα Πάνια για να βρει γυναίκα!

Δεν θα σας σώσει η προπαγάνδα του σιχαμένου Πορτοσάλτε στις εκλογές!

ΟΛΟΙ οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και πρώτοι απ’όλους,εσείς που εκλέγεστε στον Πειραιά, κανονίστε την πορεία σας!

Αν νεκρώσετε τα γήπεδα,θα δείτε τον κόσμο του Ολυμπιακού από ….την ανάποδη και πιστέψτε μας δεν το θέλετε να μετρηθούμε!», αναφέρει μεταξύ άλλων το ποστάρισμα της Θύρας 7.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Μια ειναι η διαπιστωση παντως.απο 5 ετων ειμαι στα γηπεδα.τωρα ειμαι 37.οταν μιλαει η ΘΥΡΑ 7 την κριτικαρουν γιατι μιλησε…και οταν δεν μιλαει την κριτικαρουν γιατι δε μιλαει………παντως οι ανακοινωσεις υπαρχουν κ εναντια σε πασοκ.και συριζα.και σε νεα δημοκρατια γθα καποιος που λενε διαφορα……

  2. Δεν θέλουν κοινό.
    ΣΕ ΛΊΓΟ ΟΙ ΠΑΊΧΤΕΣ ΘΑ ΠΈΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΌΠΟΥΛΑ, ΓΙ’ΑΥΤΌ.

  3. Μόλις καταλάβαμε γιατί οι πρόεδροι αγοράζουν τις ομάδες..

  4. Ποια νταούλια βαράνε εσύ και οι ομοϊδεάτες τα βαρέλια έχει να πέσει γέλιο με αυτά που γράφεις κ το γονεον

  5. Άστραψε και βρόντηξε η θύρα Λ7. Μέχρι να σφυρίξει ο τσοπάνης πρεζέμπορας και θα τρέξουν όλοι στις εκλογές να ψηφίσουν τον κουμπάρο του τσοπάνη.

    1. Βασιλάκη κοίτα λίγο πίσω σου να δεις τι σου έχει κάνει η 7

  6. Είμαι και εγώ προσωπικά, κατά και αυτής και της προηγούμενης κυβέρνησης (κυβέρνησης τρόπος του λέγειν), αλλά δεν θα ταυτιστώ, ούτε θα συμμαχήσω με εγκλήματιες του ποδοσφαίρου, όπως τα γαβροειδή! Μιλάνε αυτοί, που μαζί με τα αφεντικά τους Κόκκαλη και Μαρινάκη, διέλυσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο! Έφτιαξαν την παράγκα και με τη στημένη διαιτησία έπαιρναν – και δυστυχώς συνεχίζουν να παίρνουν ετσιθελικά – το πρωτάθλημα! Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε τι λέρες είναι ο Μαρινάκης και ο Κόκκαλης, όπως και το βρώμικο παρελθόν τους! Εάν υπήρχαν ΑΝΔΡΕΣ με παντελόνια (πολιτικοί και εισαγγελείς) σε αυτή την – κατ’ ευφημισμόν χώρα – θα έπρεπε να τους είχαν αφαιρεθεί τουλάχιστον 15 πρωταθλήματα, να πληρώνουν πρόστιμα μέχρι να σβήσει ο ήλιος, ο Μαρινάκης και ο Κόκκαλης μαζί με τα τσιράκια τους (βλέπε Τσουκαλάς) να κάνουν ‘διακοπές’ στη Γυάρο, αφού θα τους είχαν δημευθεί όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία και ο γαβρούλιακας να παίζει στην δεύτερη ή τρίτη κατηγορία τοπικό πρωτάθλημα πειραιά…και πολύ θα του ήταν! Αλλά αυτά γίνονται στις σοβαρές χώρες, όχι εδώ στην αποικία του γραικυλιστάν….

    1. η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια! Πες μας τι ομάδα είσαι και μετά να δούμε με ποιους παίκτες άξιζε να πάρεις πρωτάθλημα. Π.χ. γκουμομπασινάδες και κουτσουρέδες ή ραμπεστρατανάδες και αρκούδες; Είναι αβάσταχτος ο πόνος και πρέπει να πάτε σε ειδικό! Στα 100 χρόνια ιστορίας θα έχω 50 έτσι πως πάτε! Αλλάξτε μυαλά!

  7. Σωστες οι αντιδρασεις και μπραβο …αλλα να αντιδραμε οχι μονο για γηπεδα …τοσοι υγειονομικοι στο δρομο …και τοσα αλλα , ας φωναξουμε λιγο και γι αυτα

  8. Δύο χρόνια δολοφονούν κόσμο δηλαδή το μοναδικό μέλημα σας είναι να πάτε γήπεδο; Εγώ να πηγαίνω γήπεδο και η Ελλάδα ας καεί; Αυτό είναι το σκεπτικό σας; περαστικά σας…!

  9. ανατριχιάσαμε…..
    μιλάνε και οι φιλιππινέζες του κουμπάρου του κούλη

  10. ο Μαρίνα κάνει αντιπολιτευτική πλάκα στον κ0υλη μέσω της 7

  11. Οι ποιο πολλοί φίλαθλοι και οπαδοί έκαναν το μπόλι όχι για τον κορονοιο αλλά για να μπορούν να βλέπουν την ομάδα. Και τώρα ουσιαστικά τους λένε, μ@λακες σας την φέραμε. Και Σαλονικα μεριά να ξέρετε πως βράζουν οι οπαδοί που ούτως ή άλλως έψαχναν ευκαιρία ειδικά τα παοκια.

  12. Στη θύρα 7 ακούνε τη μαϊμού που ειναι σαν προβατίνα τον αρχηγό τους και τρώνε κουτόχορτο Αφού κυβερνάει την Ελλάδα ο πρόεδρος τους τι βλακείες οι ηλίθιοι γράφουν για την κυβέρνηση Από το πολύ κουτουλουν οι ρεμπεσκεδες

  13. …….ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ

  14. Σιγά τα ωά.
    Το αφεντικό Μαρινάκη και κουμπάρο του ναζιστή τον ρώτησαν οι μισθοφόροι του;

  15. Κάπως πρέπει να αρχίσουν οι μολότοφ! Μαζί σας παλικάρια.

  16. Βαρατε τους βολευτες αλυπητα….ξεσκιστε τα λαμογια…

  17. Καλά οι οπαδοί του Ολυμπιακού ; τώρα ξύπνησαν ;που θα κλείσουν τα γήπεδα για όλα τα άλλα που περνάει ο κόσμος είναι αδιάφοροι;

  18. αρκετη ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΒΛΑΚΑ ΤΟ ΓΟΝΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ…..

  19. Όταν μιλάει η Θύρα -7- τα πράγματα είναι σοβαρά…

Comments are closed.