Θάνατος επιχειρηματία στον Βόλο – Είχε ανοίξει δικό του παραλιακό μπαρ – Τι λένε οι αρχές

Κοινοποίηση:
peripoliko-astinomia-oxima

Η είδηση του θανάτου ενός 37χρονου επιχειρηματία, γνωστού στον τομέα της εστίασης, έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία του Βόλου. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό 2ας Νοεμβρίου.

 

Πριν από λίγους μήνες, ο εκλιπών είχε ανοίξει το δικό του beach bar στο Νότιο Πήλιο, όπου και δραστηριοποιούνταν με ενθουσιασμό. Είχε προηγουμένως εργαστεί για αρκετά χρόνια σε καφέ και μπαρ της περιοχής, αποκτώντας έτσι σημαντική εμπειρία και φήμη στον κλάδο.

Η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) έχει αναλάβει την έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του 37χρονου. Μέχρι στιγμής, οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια.

Ο θάνατος αυτού του νέου ανθρώπου έχει δημιουργήσει έντονη ανησυχία και θλίψη στους κατοίκους του Βόλου, καθώς η απώλεια ενός τόσο δραστήριου μέλους της κοινότητας είναι πάντα μια δύσκολη κατάσταση.

Αστυνομικοί αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας ενώ στο διαμέρισμα πήγε και η σήμανση.

 

Εντοπίστηκε νεκρός το πρωί

Τον άτυχο άνδρα αντίκρισε νεκρό ένοικος της πολυκατοικίας, στις 08:00 το πρωί και έντρομη ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Η σορός του βρέθηκε σε κατάσταση ακαμψίας με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα.

Εικάζεται ότι ο άτυχος άνδρας έπεσε στο κενό ξημερώματα Σαββάτου και εντοπίστηκε αρκετές ώρες μετά.

Υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες για το αν ο 327χρονος ήταν μόνος του ή όχι στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με το gegonota.news ο 37χρονος βρισκόταν μόνος χθες το βράδυ στο διαμέρισμα συγγενικού του προσώπου όταν έπεσε από τον 4ο όροφο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ωστόσο το thenewspaper.gr σημειώνει ότι διαμέρισμα βρισκόταν η φίλη του 37χρονου όταν αυτός έπεσε στο κενό και μάλιστα κλήθηκε να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία.

Πάντως όπως ισχυρίζεται η αδερφή του 37χρονου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response