Θάνος Πλεύρης: Σπάνια βραδινή έξοδος με τη σύζυγό του στη Μαρινέλλα

Κοινοποίηση:
plevris

Μπορεί οι υποχρεώσεις του Θάνου Πλεύρη να είναι αυξημένες, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για τη σύζυγό του Λένα Παπαθεολόγου και τα δύο τους παιδιά.

Αυτή τη φορά ο Θάνος Πλεύρης πήρε τη γυναικά της ζωής του και διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο, όπου και εμφανίζεται η Μαρινέλλα.

Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. το σοβατεπι καργα για αναστηλωση η παραγκα

  2. ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΟΤΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΝΙΟΠΑΝΤΡΟΣ Ο ΦΑΔΕΡ ΜΕ ΠΙΠΗΝΙ ΑΛΟΔΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΩΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟ

  3. Πρέπει να σε βοήθησε αρκετά αυτή η τσιμπουκοχειλού για να γίνεις βουλευτής…

  4. Απορώ με τόν εαυτό μου καμιά φορά,πως μπορούσα καί ψήφιζα το κόμμα του Καρατζαφέρη που ήταν όλα τά παρτάλια μέσα, καί φυσικά ο αρχηγός τούς, πρέπει να με κοιτάξω,δεν γίνεται νά τό έκανα αυτό.

  5. Καλα ζει η Μαρινελα ακομη ? Και τραγουδαει κιολας ? Καλα τιποτε δεν εχει αλλαξει στο Ελλαδισταν απο τοτε που εφυγα πριν 18 χρονια? Και τοτε γρια την ειχα δει να τραγουδαει.

  6. Πάντα το μυαλό σας στο πονηρό. Αισθητική διόρθωση λέγεται. Άκου τσιμ@ουκια. Χα χα.

  7. Ας πάει μετά μια βόλτα και από το τζαμί που άνοιξαν οι βοριδοπλευρογεωργιάδηδες και όχι οι ανθέλληνες συριζαίοι! Οι πρώην πατριώτες που γίνανε λάτρεις του …εμβολίου του Μπουρλά. Και ψήφισαν τον νόμο Καιρίδη που νομιμοποιούσε λαθρομετανάστες παρέα με τον Φίλη και τον Βούτση που θέλανε πολυπολιτισμικότητα και τώρα ψηφίσανε παρέα και τους γκέι γάμους!

  8. ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΟΥΝ, ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΝ΄ ΚΙ ΑΛΛΟΙ…
    ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΝΟ: Η ΜΑΝΤΑΜ ΠΛΕΥΡΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ…

    1. Ε ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΤΣ…ΜΠΟΥΚΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ Η ΜΑΝΤΑΜ

Comments are closed.