«Θέλω να δω το παιδί μου»- Πατέρας στον Βόλο σήκωσε πανό έξω από το σπίτι του πεθερού του

Κοινοποίηση:
ΠΑΤΕΡΑΣ

Ένα διαζύγιο χώρισε έναν πατέρα από το παιδί του και προχθές το βράδυ σήκωσε πανό έξω από το σπίτι του πεθερού του στον Βόλο. «Θέλω να δω το παιδί μου» έγραφε το πανό και ο πρώην πεθερός του βγήκε στον δρόμο και πιάστηκαν στα χέρια.

Το ζευγάρι των σαραντάρηδων χώρισε ένα χρόνο αφόρου γεννήθηκε το παιδί τους και η μητέρα πήρε το αγόρι πριν τρια χρόνια και μετακόμισε στην Ελβετία. Το δικαστήριο έκρινε πως η μητέρα έπρεπε να επιτρέπει στον πατέρα να βλέπει το παιδί 5 φορές τον χρόνο και μάλιστα λόγω και της οικονομικής επιφάνειας αλλά και του γεγονότος ότι εκείνη αποφάσισε να αλλάξει χώρα, θα κάλυπτε οικονομικά τα εισιτήρια του πρώην συζύγου. Οι δικαστικές αποφάσεις δεν τηρήθηκαν και ο πατέρας έμενε για πολλούς μήνες μακριά από τον γιό του. Η 40 χρονη γυναίκα επέστρεψε στον Βόλο αλλά δεν τήρησε καμία δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία ο πατέρας έπρεπε να έχει πλέον εβδομαδιαία επαφή με το παιδί. Ο 40χρονος δάκρυσε στο δικαστήριο λέγοντας πως επί μήνες του απαγορεύουν να δει το παιδί του. «Είμαι μακριά από τον γιό μου, δεν ξέρω πως μεγαλώνει , δεν γνωρίζω το ίδιο το παιδί μου γιατί μου το απαγορεύουν», είπε κλαίγοντας. Προχθές κατέθεσε μήνυση εναντίον του πεθερού του για εξύβριση και επίθεση , επειδή σήκωσε το πανό έξω από το σπίτι που ζει ο γιός του αλλά και στην πρώην σύζυγό του για παραβίαση δικαστικών αποφάσεων. Πεθερός και σύζυγος καταδικάστηκαν, αλλά όλα έδειξαν πως η υπόθεση θα έχει συνέχεια καθώς δεν υπήρχε κλίμα συνεννόησης , αλλά άρνησης εφαρμογής των δικαστικών αποφάσεων. Η μητέρα του παιδιού καταδικάστηκε σε δύο έτη φυλάκισης με αναστολή και ο πατέρας της σε φυλάκιση 2 μηνών με αναστολή, καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. τόση φασαρία για το μούλικο; δεν πάει καλά ο τύπος…..

  2. ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΚΑΡΤΗ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΕΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΕΣ ΠΟΥ ΧΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΟΥΝ .

Comments are closed.