“Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του κόμματος” – Ούτε το θάρρος να παραιτηθεί δεν έχει ο μίστερ μπούτιας που διέλυσε την αριστερά

Κοινοποίηση:
Νέα εικόνα

Ο Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη του δήλωση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, μίλησε για τον νέο ορίζοντα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν είχε το θάρρος να παραιτηθεί. Όπως είπε θα γίνουν οι “διεργασίες” και “θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του κόμματος”.

Διέλυσε την αριστερά αλλά την καρέκλα δεν την αφήνει ο Αλέξης…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Το χρώμα στο σκηνικό πίσω σου που αντικατέστησε το φούξια δείχνει ότι τα έχεις εντελώς χαμένα.Στις επόμενες έρχεται και το μαύρο.

  2. Βλεπω συνεχιζεται η αμβλυνοια των στοκων.Τον κωλο σας που θα κλανει μεντες και τασακια,δεν τον βλεπετε,τον Τσιπρα κουτσουμπολευετε.Α!τωρα θα καταλαβετε τη λεξη “προδοσια”Μην αγχωνεστε.

  3. Ποια μάχη βρε m@laka πάλι ψέματα λες? Και κόψε την πρωινή γιατί σε έχει αποβλακώσει…επίσης βγάλε το σκασμό που άρχισες πάλι τις μ@λ@κίες σου και καθυβρίζεις τους Σπαρτιάτες…τον πούλο και δρόμο.

  4. ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ.

Comments are closed.