Θανασάκης: Επέβαλε την απόλυση της Κουτροκόη και έριξε πρόστιμο για τον Μπισμπίκη επειδή του άσκησαν κριτική!

Κοινοποίηση:
ΠΛΕΥΡΗΣ

Αν δεν είναι αυτό φασισμός τότε τι είναι;

Ο… Θανασάκης επέβαλε της απόλυση της Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ επειδή τον ρώτησε για τις έρευνες και τις παρενέργειες των εμβολίων.

Επέβαλε πρόστιμο σε μαγαζί, λόγω μιας φωτογραφίας στην οποία ο Μπισμπίκης κάπνιζε, επειδή απλώς είχε ασκήσει κριτική στην Κούλα και στην υπόλοιπη κυβέρνηση.

Η εκδικητικότητα στο μεγαλείο της. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι Θανασάκη…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Χρειάζεται αλλαγή των ποινών, όχι πρόστιμα, αλλά απευθείας φυλάκιση 48 ωρών για κάθε παραβάτη χωρίς εξαίρεση.
    Ούτε δίκη, ούτε έφεση, ούτε δικηγόροι, ούτε τίποτα.
    Σε έπιασαν να καπνίζεις εκεί που απαγορεύεται? 48 ώρες φυλακή στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.
    Άμα ήξερες κύριε μπισμπίκη, ότι θα πας μέσα χωρίς αναστολή, χωρίς εξαγορά, χωρίς έφεση και λοιπές δικονομικές μ@λακίες, θα κάπνιζες εκεί που απαγορεύεται?
    Θέλετε να πάμε και παρακάτω? Άμα σε πιάσουν για δεύτερη φορά να καπνίζεις παράνομα, η τιμωρία να είναι μια βδομάδα Κορυδαλλό, και αναστολή της Δημόσιας ασφάλισης υγείας του παραβάτη για 6 μήνες.
    Αρρώστησες σε αυτό το διάστημα? Πληρώνεις από την τσέπη σου…

  2. Ο πατερας του συμφωνει ,διαφωνει καποιος μαζι του ηταν οντοτητα με καποια αξια Αυτο το αρχ@@ι επιβεβαιωνει τον κανονα περι ηλιθιων απογονων

  3. Οπως σε πολλες αλλες περιπτωσεις που ισχυουν νομοι του κ@λου , ετσι και στην περιπτωση του καπνισματος ο νομος ειναι κακομοιριασμενος γι’ αυτο και οι ασεβεις καπνιζοντες δεν φοβουνται, διοτι το προστημο ειναι της πλακας 100 € για τον καπνιζοντα και 4.000 € για το μαγαζι!!!! Αν το προστημο για τον καπνιζοντα ηταν 3.000 € και 20.000 € για το μαγαζι, θα καπνιζαν οι εξυπνακηδες;;;;; Και το μαγαζι θα εκανε το..κουνελι η θα τους κηνιγουσε με μια σανιδα βρεμενη;;;;;; Αλλα παντα η Ελληνικη Μπανανια κανει μισες δουλειες, διοτι θελει και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο, γι’ αυτο ολα πανε κατα διαβολου !!!!!

  4. Θέλουν όλοι να τους υπακούν, να παραδέχονται άκριτα τις απόψεις τους. Υποτίθεται ότι ο μέγιστος κανόνας της δημοκρατίας είναι ο διάλογος.

  5. Kυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο και μια φωτογραφία με τον Μαρινάκη να καπνίζει πούρο σε νυχτερινό κέντρο και με τον Γιαννακόπουλο να καπνίζει εντός θαλάμου νοσοκομείου!
    ‘Αραγε θα επιβάλλει και εκεί πρόστιμο ή εκεί παίζει φάπα?

  6. Το ότι είναι τέκνο του αξιοσέβαστου Κωνσταντίνου Πλεύρη δεν αποκλείει το γεγονός ο γιος του κωλοτουμπας βούτυρομπεμπές Θανασάκηςνα έχει βγει στόκος όπως συμβαίνει με τα τέκνα άλλων γνωστών επιτυχημένων και επιφανών Ελλήνων

  7. Ψηφιστε καποιον που θα τον βαλει φυλακη. Οχι τυπου συριζα κτλ

  8. Κομπλεξάκης ο πολιτευόμενος και όχι Θανασάκης ο πολιτευόμενος πλέον.

  9. Το οποιο προστιμο στη συνεχεια το εσβησε γιατι τα λαμογια ειναι παντου. Ποιος ειναι αυτος ο Μπισμπικης ονομα και πραγμα που θα πρεπει να τον ξερουμε κιολας ? Ενα χοντρο παιδοβουβαλο που πηδαει την τραγουδιαρα? Ενταξει φτανει με τους κοπρους τελος παντων.

  10. αυτος ο κουραμπιεδοπουστας πηγε να με στειλει στον αλλο κοσμο και τωρα περιμενει ποτε θα ψωφισω….

  11. Αυτιστικό με αρρύθμιστη φαρμακευτική δοσολογία, δοσίλογη κότα

  12. Εε βέβαια…!!!Με τί να ασχοληθεί ο έρμος,Με τα νοσοκομεία που δεν έχουν γιατρούς και φάρμακα?Αυτός ασχολείται με το κάπνισμα, ο άλλος με τα σκυλιά και τα γατιά την ώρα που οι σφαίρες πέφτουν βροχή μέρα μεσημέρι, ο άλλος με καλάθια νοικοκυριού την ώρα που οι τιμές των καυσίμων είναι σε τιμές προ πολέμου..!!Μας δουλεύουν ψιλογαζί!!

  13. ΝΑΖΙΣΤΟΣΚΥΛΟ. Βγηκε απο το φροντιστηριο του πατριωτη ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ (με τα λεφτα στα ΤΟΥΡΚ και ΚΑΙΚΟΣ).

  14. Υπουργαρα ο δοσιλογος κεκες μπουλης! Ο τεως γιαλαντζι φασιστοδεξιος και καλα ! Ηθελα να ξερω ο πατερας του δεν του ριχνει καμμια σφαλιαρα μπας και τον συνεφερει?

  15. Δεν γνωριζω τιποτα για την Κουτροκοη , ουτε γιατι ειδους κριτικη ασκησε ο Μπισμπικης, εκεινο που ξερω ειναι οτι υπαρχει αντικαπνιστικος νομος και εφ’ οσον ο Κος Μπισμπικης καπνιζε χωρις να σεβεται τους αλλους, πολυ καλα εκαναν και του εβαλαν προστημο, αλλα το μεγαλυτερο προστημο πρεπει να μπει για το μαγαζι που αφηνε τον Κο Μπισμπικη και καθε αλλο Κο Μπισμπικη να καπνιζει!!!!! Βεβαια θα μπορουσε κανεις να ρωτησει τον Κο Πλευρη, που ειναι οι ελεγχοι για το καπνισμα Κε υπουργε της Ελληνικης Μπανανιας;;;;;;;;

  16. Σιγά ρε Πλεύρη, μη πάθει κανένας τίποτα απο το τσιγάρο σε έκαψε. Λες και δεν γνωρίζουμε τους πραγματικούς λόγους και απο που προερχεται ο καθένας. Η ΝΔ γέμησε με αποστάτες του ΛΑ.Ο.Σ ( γνωστη ιδεολογια ), γνωστή στήριξη στα φασιστικά νομοσχέδια της ΝΔ το 2009 και γνωστοί μνημονιακοί. Οταν ο φασισμός κυβερνάει και δε το εχουμε καταλάβει, με το μανδύα της δημοκρατίας…

  17. Έκανε και η ψείρα κωλο κ’ εχεσε των κόσμο όλο. Ρε κάτι χεσμενα κωλοπανα που ξεφητρωνουν σε αυτή τι χώρα!
    Είναι να αναρωτιέται κανεις από που κατάγεται αυτό το DNA

  18. Αυτος ειναι ενα ελεεινο καθικι του συστηματος, αυτοι που τον ψηφισαν θα επρεπε να ντρεπονται.

Comments are closed.