«Θα αυτοπυρποληθώ» – Απειλούσε να λουστεί με βενζίνη επειδή δεν τον αφήνουν να βλέπει το παιδί του

Κοινοποίηση:
202212291830026720-1200x900

Ένα πραγματικά πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Ένας άντρας ηλικίας περίπου 40 με 50 ετών, ανέβηκε στο μεγάλο βάθρο της πλατείας, λίγο πριν την έναρξη του Santa Run έχοντας μαζί του ένα μπιτόνι με ποσότητα βενζίνης και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί σύμφωνα με το onlarissa.gr.

 


Σύμφωνα όσα έλεγε ο ίδιος αυτή είναι η μόνη λύση στα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει για πολλά χρόνια, αφού δεν μπορεί να δει το παιδί του.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που αφού μίλησαν μαζί του κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν με τον άνδρα να οδηγείται στο περιπολικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Να πάει στην Αλβανία να βρει το δίκιο του.Στην Ελλάδα τα γυναικόπαιδα έχουν ίσα δικαιώματα με τους άντρες. Άκου Λαρισαίος το αλμπάνι….ουστ

  2. Χειροπέδες λένε οι μπουρτζοβλαχοι μπάτσοι

  3. Δεν είναι σωστό να εκδικείσαι τον άλλο στερώντας του το παιδί του. Το παιδί θέλει και τον πατέρα. Εκτός αν είναι άλλος λόγος.

  4. Και οι καρχιες οι φεμιναζι μας λένε ότι δεν υπάρχει γονεικη αποξένωση. Και δεν θέλουν να μπει στον ΠΚ ως αδίκημα, αυτός ο βιασμός ψυχής. Για τόσο προστυχες γυναίκες μιλάμε. Και σε αυτό το έγκλημα, συνενοχη είναι και η ελληνική δικαιοσύνη.

  5. Με κάποια καριόλα έμπλεξε ο άνθρωπος.
    Υπάρχει λύση απλά σκέψου λίγο.

  6. Ο ΣΟΥΚΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ

Comments are closed.