Θα μας σφάζουν σαν τα κοτόπουλα! Αλλοδαπός άρπαξε μαχαίρι και άρχισε να κυνηγάει δύο γυναίκες να τις σκοτώσει

Κοινοποίηση:
maxairi

Τον πανικό σκόρπισε στην Διποταμία της Καστοριάς ένας 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ και προσπάθησε να επιτεθεί οπλισμένος με μαχαίρι σε γυναίκες, παιδιά και σε επιχειρήσεις, ώσπου να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί το πρωί της Παρασκευής.

Αρχικά, ο μαινόμενος αλλοδαπός μπήκε στην αποθήκη ενός σπιτιού απ’ όπου άρπαξε το μαχαίρι και αμέσως μετά καταδίωξε δυο γυναίκες που του ξέφυγαν την τελευταία στιγμή, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να επιτεθεί σε δυο μαθητές που περίμεναν το λεωφορείο σε μια στάση αναγκάζοντάς τους να το βάλουν στα πόδια για να γλυτώσουν. Το θρίλερ συνεχίστηκε σε μια καφετέρια στην οποία προσπάθησε να εισβάλει ο δράστης κραδαίνοντας το μαχαίρι, τρομοκρατώντας την ιδιοκτήτρια και τον πατέρα της που κλειδώθηκαν στη τουαλέτα για να τον αποφύγουν.

Μέσα σε λίγα λεπτά, και ενώ ο μαινόμενος αλλοδαπός χτυπούσε αγριεμένος την πόρτα της επιχείρησης έφτασαν εκεί αστυνομικοί από το τμήμα Νεστορίου, οι οποίοι κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να του περάσουν χειροπέδες, με τις οποίες τον προσήγαν για προανάκριση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Άτυχος ο αλλοδαπός, δεν βρέθηκαν αλληλέγγυοι να κάτσουν να τους σφάξει. Άντε την επόμενη φορά ίσως είναι τυχερός.

  2. Κάτσε γραικύλε να σε σφάξουν, αφού δεν παίρνεις το νόμο στα χέρια σου και μη ξεχάσεις να ξαναψηφίσεις αυτούς που σε μαμάνε, για να δείξεις πόσο καλός ραγιάς είστε. Γραικύλε είσαι η ντροπή των αρχαίων Ελλήνων.

  3. Αν δεν το πήρατε χαμπάρι, το σφάξιμο άρχισε, ότι έγινε στην Γερμανία από το άλλο μούσλισκατό και ότι έγινε στην Ερμού με την κοπέλα που μαχαίρωσε πισώπλατα προηγούμενο μουσλισκατό.

  4. Έχουν αρχίσει πολύ καιρό να μας σφάζουν. Σε λίγο θα αρχίσουμε κι’εμεις .

  5. Καλά θα κάνουν να σας βιάζουν/σφάζουν/σκοτώνουν

    Πολυπολιτισμό θέλατε

    για αυτό ήρθαν όλοι αυτοί οι ισλαμιστές/μουσουλμάνοι

    να σας δείξουν την αγάπη και τον σεβασμό τους

    αν δεν πάρετε χαμπάρι έγκαιρα ότι εσείς πρώτοι θα πρέπει να τους σκοτώσετε

    λυπάμαι αλλά θα γίνετε το θήραμα τους.

  6. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΤΕ?
    ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ?

  7. “” Θα μας σφάζουν…….””” Θ Α ?????? 🤣🤣🤣🤣 σας σφαζουν κιολας……. η αυταπατη ειναι μεγαλο προτερημα……

  8. Τσίπρας καί Μητσοθάφτης κατέστρεψαν τήν Ελλάδα. Πού είναι η Τασία μέ τά άπλυτα μαλιά που έλεγε τί σάς κάνουν οί άνθρωποι έρχονται εδω να λιαστούνε. Λές καί στην αραπιά δέν έχει ήλιο. Καλόγρια δέν ξέρω άν ζείς νά μπούνε στό σπίτι σου καί νά σού κάνουν τί ζωή μαρτύριο. Φτούς παλιό κομμούνια.

  9. Βλέπουμε πως πλέον οι ιρανοί μουλάδες έδωσαν το ok σε φανατικούς να προβούν σε σφαγές γηγενών Ευρωπαίων. Αν δεν είχαμε την πόρνη των ΗΠΑ να μας καθορίζουν την πολιτική μέσω της ΕΕ (που επίσης είναι κρυφό όργανο των ΗΠΑ), δεν θα είχαμε ούτε έναν λαθρομετανάστη…

  10. Σε λιγο θα κυκλοφορει ελευθερος!! Δοστε του και βραβειο του….παιδιου , τωρα εκανε ασκηση ετοιμοτητας , την επομενη φορα θα σφαξει κανονικα , διοτι η Μπανανια δεν προκειται να τον απελασει!! Εχει καποιος αυταπατες;;;;

  11. Θα μας κλ…..μια μαντρα…. ! Εδω ειναι η Ελλαδα του Κολοκοτρωνη οχι του βενιζελου και των δοσιλογων της μεταπολιτευσης! Ειδικοτης μας το σφαξιμο στο γονατο αν κινδυνευσουμε απο λαθροπιθηκια!

    1. Το θέμα είναι ότι για το ίδιο αδίκημα εσύ θα φας δις ισόβια ενώ αυτός θα είναι έξω με περιοριστικούς όρους και θα έχει και ψυχολογική υποστήριξη.

    2. Με συγχωρείς, αλλά θα διαφωνήσω…
      Εγώ βλέπω να κυβερνάνε οι απόγονοι του βενιζέλου και λοιποί δοσίλογοι της μεταπολίτευσης και οι απόγονοι του Κολοκοτρώνη να τρώνε φάπες, το κεφάλι μέσα και σκύψιμο στους πρώτους για κανά επιδοματάκι της κακιάς ώρας.
      Τα λαθροπιθήκια σφάζουν αβέρτα, πότε ακριβώς θα θεωρήσεις ότι κινδυνεύεις’ γιατί εγώ ήδη θεωρώ ότι κινδυνεύω και ετοιμάζομαι ανάλογα, γι’ αυτό που είναι ήδη εδώ και δεν έρχεται, όπως πολλοί νομίζουν.

Comments are closed.