Θα μπλοκάρονται ειδήσεις που αρνούνται τα εμβόλια και τον κορωνοϊό – Μετά το Facebook και το YouTube

Κοινοποίηση:
1

Στη διαγραφή ειδήσεων για τον κορωνοϊό που θα κρίνονται ψευδείς για τον κορωνοϊό προβαίνει η υπηρεσία του YouTube.

Όπως έγινε γνωστό, βίντεο που αμφισβητούν θεωρίες για τον κορωνοϊό που προβάλλουν τα ΜΜΕ, οι οποίες έχουν διατυπωθεί από… διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς, όπως είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγεάς, θα μετακινούνται.
Η ανακοίνωση αυτή του YouΤube έρχεται ύστερα από εκείνη του Facebook, σύμφωνα με την οποία το μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα απαγορεύει διαφημίσεις που αποθαρρύνουν τον κόσμο από τον εμβολιασμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δεν ελέγχουν τις ψευδείς ειδήσεις. Αν οι κυβερνήσεις πουλάνε fake news,που είναι και ο Nο1 διασπορέας fake news μια χαρά θα τις περνάνε και θα τις προβάλλουν παντού συνεχώς. Τις ειδήσεις που δεν συμφωνούν με τη κυβέρνηση θα λογοκρίνουν. Φαίνεται όλο και λιγότερος κόσμος τους πιστεύει και θέλουν να καθυποτάξουν τους πάντες. Φίμωτρα παντού.

  2. ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..
    ΣΒΗΣΤΕ Η ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ,ΤΟΥΙΤΕΡ, ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΠΑΡΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΠΣ ΕΔΩ ΤΟ YOU TUBE ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΛΛΗΡΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ Η/Υ ΛΑΠΠΤΟΠ ΣΜΑΡΤΦΟΝΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ..

  3. Πώς αλλιώς θα πείσουν τα γίδια να τρυπηθούν με δηλητήρια;

  4. Σιγά το νέο είδη έχουν φάει αρκετοί λογαριασμοί ban, Χίο βάζε τα video σού στο briton κι libry

Comments are closed.