Θα πέσει στο κενό!! Το «τσεκουράτο παρασύνθημα» του Μάκη Βορίδη στον Παπαδάκη για τους «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΛΥΣΣΑΞΑΝ

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το κανάλι “Betty Direct” στο YouTube:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Χατζηλα.λα,λα κης, Πρετεντε.ντεν.ντετ.ντε ρης και Ευγελα.λα.λα.τος μαζυ με μερικα Τουρκοκαναλα με το μισος και την χολη που δειχνουν εναντιον ενος Κομματος που το ψηφησαν περιπου 300.000 Ελληνες και μονο Ελληνες και ο νοων νοειτο ,αυτοι οι καραγκιοζηδες της δημοσιογραφιας σε λιγο τουλαχιστον στις Ευρωεκλογες θα εκτοξευσουν τους το κομμα των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ τουλαχιστον πανω απο το 12% ενα μεγκαλο …..μπραβο να συνεχισεται την χολη σας κοπροι !!!!!!

  2. Φευγοντας απο το ΛΑΟΣ , Βοριδης , Πλευρης , Γεωργιαδης , οταν το ΛΑΟΣ δεν μπηκε στην Βουλη , ξεπουληθηκαν για μια υπουργικη καρεκλα και προδοσαν τα πιστευω τους και εγιναν ….γεννιτσαροι φτιαχνοντας ελεεινες τροπολογιες εις βαρος αλλων κομματων!! Αξιολυπητα ατομα που δεν αξιζει ουτε να τους φτυσεις και τα κρυαρια της ΝΔ τους εκλεγουν βουλευτες!!

  3. Εσενα τουρκοσπορο βοριδη διπλα μου επρεπε να σε ειχα θα σε τελειωνα αλα χαλαλ μονο που θα ετρεχες σαν μια κοτα ακεφαλη κολο φασιστα .

  4. Μάκη τραβέλι το γλύφεις το παστέλι;

  5. Τον κακο σου τον καιρό! Κόψτε ρε το παραμύθι τών Άγγλων!! Σπύρο Σελλά,βγες καί μιλα αγόρι μου..

  6. Ο Μάκης Βορίδης ήταν ο Νο1 μαχαιροβγάλτης της Νομικής

  7. στις επομενες εκλογες ο Ηλιας κατευθειαν στο Μαξιμου θα μετακομισει……
    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

  8. ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

  9. Βορίδη επειδή έφερες τον νόμο για τον Ηλία που μόνο ο Ανταρσύα των λαθρομεταναστών θα τον έφερνε, τράβα στον Ανταρσύα γιατί την πολιτική του εφαρμόζεις. Πόσο σας πονάει ο Ηλίας που κάνατε τους πατριώτες και γίνατε πιο λαθρολάγνοι και από τον Ανταρσύα πηγαίνοντας στο Μπαγκλαντές και στο Πακιστάν να υπογράψετε συμφωνία να φέρετε και χιλιάδες άλλους Πακιστανούς! 240.000 Έλληνες δεν μάσησαν και ψήφισαν Σπαρτιάτες. Και είναι η μοναδική εστία αντίστασης στην αντικατάσταση πληθυσμού που θέλετε! Και δεν θα τολμήσει κανένας να ακυρώσει την ψήφο τους!

  10. μιλησε ο τσεροκι Βοριδης (αληθεια το τσεκουρι τι το εκανες) κρινεις τους αλλους και δεν κοιτας στον καθρεφτη να κρινεις την κουτρα σου τσεκουρακια

  11. Αυτό που φοβάμαι κορίτσι μου, είναι ότι ακόμα και χίλια δίκια να έχει κάποιος, από την κατευθυνόμενη δικαιοσύνη τα χάνει. Δεν υπάρχει δημοκρατία στη χώρα πλέον. Και όλοι κάνουν τα στραβά μάτια σε αυτά που βλέπουν, ενώ κατά βάθος ξέρουν ότι δεν είναι σωστά και δίκαια…

Comments are closed.