«Θα σου σπάσω τα μούτρα» – Σοκαριστική απειλή από μαθητή σε καθηγήτρια Γυμνασίου!

Κοινοποίηση:
paidia-sxoleio-kinito

Σε ένα σοβαρό περιστατικό που συνέβη στο 4ο Γυμνάσιο Αλίμου, ένας 14χρονος μαθητής της Β΄ Τάξης συνελήφθη μετά από καταγγελία της καθηγήτριας των Αγγλικών. Το γεγονός εκτυλίχθηκε όταν η εκπαιδευτικός έκανε παρατήρηση στον μαθητή σχετικά με τη χρήση του κινητού του τηλεφώνου κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

 

 

Αντί να αποδεχθεί την παρατήρηση, ο ανήλικος αντέτεινε με απειλητική συμπεριφορά, λέγοντας στην καθηγήτρια: «Θα σου σπάσω τα μούτρα». Επιπλέον, προχώρησε σε πράξη βανδαλισμού, σπάζοντας ένα κάδρο στην τάξη. Αυτές οι ενέργειες προκάλεσαν σοκ τόσο στους συμμαθητές του όσο και στη διεύθυνση του σχολείου.

Μετά την καταγγελία της καθηγήτριας, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του μαθητή. Μαζί του συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία εις βάρος τους, αναμένοντας τις επόμενες νομικές διαδικασίες.

 

Σχολική ζωή και επιπτώσεις

Το περιστατικό αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια στα σχολεία και την ανάγκη για καλύτερη εποπτεία των ανηλίκων από τους γονείς τους. Είναι σημαντικό να εξεταστούν οι αιτίες πίσω από τέτοιες συμπεριφορές και να ληφθούν μέτρα ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΛΩΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΥΝΟΥΝ.

Leave a Response