«Θα σπάσουμε τα χέρια όσων έκαψαν την τουρκική σημαία» – Απειλές από το τουρκικό ΥΠΑΜ – Θα μας κλ@σετε τ’ αρχίδι@!

Κοινοποίηση:
1

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας εξέδωσε απειλητική ανακοίνωση σχετικά με το κάψιμο της τουρκικής σημαίας στην Θεσσαλονίκη, πριν από δύο ημέρες σε διαδήλωση κατά της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Σύμφωνα με αυτή, τα βρώμικα χέρια που έπιασαν την «λαμπρή» τους σημαία θα σπάσουν.
«Καταδικάζουμε έντονα το κάψιμο της τουρκικής σημαίας στη Θεσσαλονίκη. Προειδοποιούμε ότι τέτοιες και παρόμοιες πράξεις και παρενοχλήσεις πρέπει να τερματιστούν αμέσως. Τα βρώμικα χέρια που πιάνουν τη λαμπρή σημαία μας θα σπάσουν».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Επίσημο υπουργείο μιας χώρας βγάζει ανακοίνωση και μιλάει λες και μιλάει στο καφενείο ο ένας νεάτερνταλ με τον άλλον νεάτερνταλ. Όχι δίπλα στην Ευρώπη δεν θα έπρεπε να είναι αυτή η φάρα, ούτε στον ίδιο πλανήτη. Υπάρχει κανένας επίσημος φορέας άλλου κράτους ακόμα και του πιό μικρού του πλανήτη που να έχει μιλήσει για άμεση χρήση βίας σε αυτήν την γλώσσα; Μόνο οι Τούρκοι και ακόμα τους ανεχόμαστε. Τους προτείνω να σπάσουνε τα χέρια όλων των τουριστών της Ευρώπης που πηγαίνουν και τους αφήνουν λεφτά αντί να τους φτύσουν στην μάπα. Θα την καίμε θα την φτύνουμε και θα την χέζουμε την σημαία τους γιατί αυτό τους αξίζει!

  2. ρε μογγολια τσουτσεκια , βάλτε να μάθετε το τραγούδι που λέει , ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΩΝ ΠΙΑΣΕΤΕ και ελατε με την όπισθεν για να των ενοιωσετε και να σας χωσουμε και το κοντάρι που εμεινε απο τη σημαια σας , ευχαριστώ .

  3. Είναι να μη πεις στον Έλληνα την λέξη απαγορεύεται..

  4. Η ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΑΙΡΕΙ ΕΓΓΕΦΑΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ.
    ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΖΜΙΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΡΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΟΛΑ ΣΕ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ, ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΘΑ ΑΠΟΚΤΑ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
    ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΖΑΜΙΩΝ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

  5. Η χαρα ειναι ολη δικια μας. Τα ελληνικα χερια σας περιμενουμε

Comments are closed.