Θα τα δούμε όλα με τον γκαντέμη! Μέχρι και ο σκύλος Πίνατ τον βαρέθηκε όταν μιλάει και άρχισε στο γάβγισμα

Κοινοποίηση:
EzUO33vUUAAtOlx

Ένα ξαφνικό αλλά ευχάριστο απρόοπτο συνέβη κατά τις κοινές δηλώσεις που έκαναν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Σλοβάκο Πρωθυπουργό, Eduard Heger.

Ο Πίνατ, ο σκύλος που υιοθετήθηκε πρόσφατα και ζει στο Μέγαρο Μαξίμου άρχισε να γαβγίζει την ώρα που μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποσπώντας την προσοχή του.

Απευθυνόμενος προς τον Σλοβάκο ομόλογό του, του εξήγησε: «Αυτός είναι ο σκύλος, τον οποίο πρόσφατα υιοθετήσαμε και ο οποίος ενίοτε είναι λίγο φασαριόζος. Αλλά είναι η πρώτη φορά που παρεμβαίνει σε συνέντευξη Τύπου. Συνήθως μας υποδέχεται στην πόρτα και είναι πιο ευγενής».

Το περιστατικό προκάλεσε χαμόγελα και στους δύο πρωθυπουργούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΝΑΜΕΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΙ…….ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΠΡΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΙΚΟΠΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΞΟΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ………………………..

Comments are closed.