Θα τον “κάψει” με κάθε τρόπο! Δίνει και συμβουλές στη Μελάνια η Στόρμι Ντάνιελς: “Παράτα τον και προχώρα στη ζωή σου”

Κοινοποίηση:
Stormy_Daniels

Η πρώην πορνοσταρ Στόρμι Ντάνιελς συμβουλεύει την Μελάνια Τραμπ να εγκαταλείψει τον σύζυγό της και να προχωρήσει με τη ζωή της τώρα που ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ είναι «καταδικασμένος εγκληματίας».

Σε συνέντευξή της η Στόρμι Ντάνιελς απευθύνεται στη Μελάνια Τραμπ και την συμβουλεύει να παρατήσει τον Ντόναλντ Τραμπ για δύο λόγους: πρώτον επειδή είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με την ίδια όπως με άλλες αιθέριες υπάρξεις κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου και δεύτερον επειδή είναι καταδικασμένος εγκληματίας.

Δικαστήριο του Μανχάταν καταδίκασε τον Ντόναλντ Τραμπ και για τις 34 κατηγορίες για πλαστογράφηση εγγράφων προκειμένου να εξαγοράσει τη σιωπή της Στόρμι Ντάνιελς και να μην μιλήσει δημόσια για τη σχέση του μαζί της πριν από τις εκλογές του 2016.

Ο Τραμπ αρνήθηκε οποιαδήποτε τα πάντα και ορκίστηκε να ασκήσει έφεση για την καταδίκη του για «απάτη».

Η Ντάνιελς, μετά την καταδίκη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, παρακινεί την σύζυγό του να τον παρατήσει.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της δίκης των επτά εβδομάδων με τον Τραμπ να κάθεται στο εδώλιο, η τέως «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ, Μελάνια, δεν εμφανίστηκε στην δικαστική αίθουσα κάτι που προκάλεσε αίσθηση.

Σε αντίθεση με άλλα μέλη της οικογένειας Τραμπ που τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της πολύκροτης υπόθεσης, η Μελάνια δεν εθεάθη στη δικαστική αίθουσα, γεγονός που πυροδότησε ποικίλες φήμες σχετικά με την κατάσταση του 19χρονου γάμου τους.

«Δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι η συμφωνία τους, αλλά η Μελάνια πρέπει να τον αφήσει. Όχι γι’ αυτό που έκανε με εμένα ή άλλες γυναίκες, αλλά επειδή είναι καταδικασμένος εγκληματίας», τόνισε η Ντάνιελς στην Mirror και πρόσθεσε:

«Έχει αποδειχθεί ότι είναι κακοποιός. Κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση και φορολογική απάτη και τώρα είναι εγκληματίας».

Ερωτηθείσα γιατί πιστεύει ότι η Μελάνια και η αγαπημένη κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα, δεν παρευρέθηκαν ποτέ στη δίκη του, η Στόρμι Ντάνιελς εκτιμά ότι η απουσία τους οφείλεται στο ότι θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

«Δεν θα ήθελα να εκθέσω τα παιδιά μου σε αυτό το επικίνδυνο περιβάλλον. Και η Μελάνια και η Ιβάνκα είναι και οι δύο μητέρες που έχουν μικρότερα παιδιά και αυτός θα ήταν ο λόγος τους» πρόσθεσε η Στόρμι Ντάνιελς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΩΡΕ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ? ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ???

  2. Έχει κ πρόσωπο η βίζιτα να βγαίνει κ να μιλάει.τα λεφτά τα πήρε για να μην μιλήσει για την συνεύρεση.μετα μίλησε.αυτα να τα βλέπουν οι me too καραπουταναρες κ μετά να μιλούν γυναικοκτονιες.πυρ γυνή κ θάλασσα.

  3. Στο τακτοποιησε το σπληναντερο η Ντοναλνταρα! ? Ευτυχεσμενη εισαι σκ…..ριολα!
    Ντοναλντ ολε!

  4. Η Ντάνιελς έχει καταδικαστεί από δικαστήρια ότι έχει πει ψέματα για το Τραμπ, έχει καταδικαστεί για εκβιασμό του Τραμπ, του χρωστά μισό εκατομμύριο από αυτές τις καταδίκες και συνεχίζει να λέει μλκς.

  5. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

    1. δυστυχως δεν μπορείς να ζεις εκκλητο βιο και να νομίζεις οτι κάνεις και αντίσταση …

  6. Μαρη τουλαχιστον το φχαριστηθηκες και σωματικα και οικονομικα! Ντοναλνταρα ολε!

  7. αλλά και πρώην εργάτρια του $€ξ – συνοδός κτλ κτλ κτλ … να το λες καθημερινά 100 φορές ότι ο πορτοκαλής είναι εγκληματίας …στο τέλος δεν ξέρεις …μπορεί και να το πιστέψεις όντως…

  8. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΕ? ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΑΝ?ΑΣ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

    1. Ποιος μήνυσε ποιον; Κατ αρχήν αυτή έχει καταδικαστεί για ΕΚΒΙΑΣΜΟ και για ψευδορκία κατά του Τραμπ.
      Οι 34 καταδίκες, τις δίκης δεν είναι τίποτα. Δεδομένου ότι δεν αποδείχθηκε κάποιο έγκλημα, ενώ οποιαδήποτε ατασθαλεία στους λογαριασμούς επίορκοι είναι οι δεκάδες λογιστές και δικηγόροι που έχει ο Τραμπ

      Ρε εδώ τον καταδίκασαν γιατί δανείστηκε από τράπεζα να χτίσει κτήριο, πλήρωσε το δάνειο πίσω κανονικά με τόκους, και ο εισαγγελέας έλεγε στην τράπεζα ότι επειδή πήρε δάνειο ο Τραμπ από την τράπεζα, έκλεψε την τράπεζα και πρέπει να πάει φυλακή!!!! Και να λέει η τράπεζα, τι μλκς λέει ο εισαγγελέας αφού εμείς θέλουμε να κάνουμε δουλειές με το Τραμπ γιατί μας έφερε εκατοντάδες εκατομμύρια κέρδος!!!!!!

      Αυτές είναι οι καταδίκες που έχει ο Τραμπ. Στημένες δίκες, με στημένα κατηγορητήρια που πουθενά αλλού εκτός από Νέα Υόρκη δεν θα στεκόντουσαν.
      ΟΥΤΕ στην Ελλάδα.

  9. ΕΝΩ Η ΣΤΟΡΜΙ ΝΤΑΝΙΕΛΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΤΑΝ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ!! Η ΚΑΘΕ Π…..ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ.

Comments are closed.