Θα τους οδηγούν εκείνοι στον θάνατο – Πράσινο φως για χώρους εποπτευόμενης χρήσης ναρκωτικών

Κοινοποίηση:
3BFF159183B3BC996B7439A2B34FCE1D

Το «πράσινο φως» για τη δημιουργία ειδικών Χώρων Εποπτευόμενης χρήσης Ναρκωτικών έδωσε το υπουργείο Υγείας, αφού δημοσιοποίησε την υπουργική απόφαση έπειτα από ένα διάστημα δημόσιας διαβούλευσης.

Η υπουργική απόφαση καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας των Χώρων Εποπτευόμενης Χρήσης (ΧΕΧ), των ζητημάτων στελέχωσης και στέγασης, της δημιουργίας, τήρησης και λειτουργίας του Μητρώου Καταγραφής Ληπτών Υπηρεσιών τους.

Με βάση τις ρυθμίσεις τους ειδικούς χώρους μπορούν να δημιουργήσουν μόνο οι εγκεκριμένοι φορείς που προβλέπονται σε νόμο του 2013 όπως είναι ο ΟΚΑΝΑ, το ΚΕΘΕΑ, και δύο ψυχιατρικά νοσοκομεία (Αθηνών και Θεσσαλονίκης).

Οι χώροι θα λαμβάνουν άδεια από τον υπουργό Υγείας και θα είναι υπό την εποπτεία εκπαιδευμένου προσωπικού και με αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.

Θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για την ενέσιμη χρήση προαποκτημένων ναρκωτικών ουσιών από τους λήπτες των υπηρεσιών και τη βραχεία παραμονή τους αμέσως μετά τη χρήση.

 ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ!
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕΠΙΔΗ ΕΧΩ ΑΡΩΣΤΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΟΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΗ ΝΑ ΓΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΝΑΡΚΟΤΗΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ…ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΤΟ ΟΚΑΝΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ…ΑΣΤΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΧΑΣΗΣΙΑ ΤΙ ΗΡΩΗΝΕΣ ΤΙ ΣΗΣΕΣ ΤΙ ΚΟΚΕΣ…ΥΠΝΟΤΗΚΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΟΣΚΑΤΑ-ΟΚΑΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΟΥ…ΕΙΜΑΙ ΑΡΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΚΕΙΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΧΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΣΑΣ.ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ…ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ-ΝΑΡΚΩΤΗΚΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Η ΦΙΛΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΗΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΙΟΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΣΩΦΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ ΣΥΓΓΕΝΗ Η ΦΙΛΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΩΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΣΑΚΟΜΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΜΗΡΩ ΑΝΤΗΚΕΙΜΕΝΟ ΒΡΕΙ ΜΠΡΩΣΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΠΗΛΕΙ Η ΤΟΝ ΚΑΜΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ Η ΝΑ ΠΕΘΕΝΟΥΝ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ…ΣΤΕΦΑΝΕ.ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΟΥΡΓΙΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΣΗΣΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΥΨΗΣΤΕ ΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΤΙ ΣΑΝΩ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΠΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΣΙΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΥΝΟΝΤΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΧΤΑΡΜΑ.

  2. Πολύ θετικό μέτρο. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ασθενείς και χρειάζονται βοήθεια με ανθρώπινη προσέγγιση.
    Ούτε καταστολή, γιατί όπως δεν θεραπεύεται η γρίπη με την αστυνομία έτσι δεν θεραπεύεται και ο εθισμός, αλλά ούτε και αδιαφορία που οδηγεί τους χρήστες να τρυπιούνται μέρα μεσημέρι στις πλατείες και δρόμους μετατρέποντας τους εαυτούς τους σε υγειονομικές βόμβες.

Comments are closed.