Θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις ο Μουστάφα Φαλ

Κοινοποίηση:
Μουστάφα Φαλ

Το πρωί της Παρασκευής (16/08), ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόϊσα Τσόβιτς, μίλησε ανοικτά για το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Φιλίπ Πετρούσεφ στον σύλλογο του Βελιγραδίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον 24χρονο φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού, δουλεύοντας την υπόθεση της επιστροφής του.

«Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει συμφωνήσει. Είμαστε σε συζητήσεις με τον Πετρούσεφ, για να δούμε αν θέλει να επιστρέψει. Εξέφρασε την επιθυμία του. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό και συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Ειδικά από τη στιγμή που ο Βεζένκοφ επέστρεψε (σ.σ. στον Ολυμπιακό). Ο Ολυμπιακός έχει άλλο πρόβλημα, τον τραυματισμό του Φαλ. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει», επεσήμανε ο Νεμπόϊσα Τσόβιτς, βάζοντας «φωτιά» στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών.

Η απάντηση του Ολυμπιακού δεν άργησε να έρθει, με την πλευρά των «ερυθρόλευκων» να ξεκαθαρίζει πως: «Καλό θα ήταν ο κ. Τσόβιτς να ασχολείται με τους παίκτες της ομάδας του και όχι με του Ολυμπιακού», δείχνοντας σε έντονο ύφος πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει και πως ο Σέρβος ψηλός υπολογίζεται κανονικά και παραμένει παίκτης της ομάδας.
Όσον αφορά την κατάσταση του Μουσταφά Φαλ, φαίνεται πως η αποθεραπεία του Γάλλου σέντερ δεν εξελίσσεται όπως αναμενόταν τόσο από τον ίδιο τον παίκτη, όσο και από την ομάδα. Για αυτό τον λόγο, ο θηριώδης σέντερ θα υποβληθεί εκ νέου σε νέες εξετάσεις, ώστε άπαντες στον σύλλογο να έχουν μία νέα εικόνα για την έκβαση της αποκατάστασής του.
Μάλιστα, την ερχόμενη Δευτέρα (19/08), θα γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να εξακριβωθεί το ακριβές πρόβλημα που υπάρχει και εν συνεχεία να αποφασιστεί ο τρόπος αντιμετώπισης του τραυματισμού.
Υπενθυμίζεται πως στα τέλη Μαΐου, ο Μουσταφά Φαλ υπέστη κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού, με αποτέλεσμα να χάσει το τελευταίο κρίσιμο κομμάτι της περσινής σεζόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: