Θερμό επεισόδιο Γεωργιάδη – Βελόπουλου στη Βουλή

Κοινοποίηση:
ΜΑΚ

Τα αίματα άναψαν, όταν ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε προσβολή για τους Έλληνες πολίτες την ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου

Άγριος καβγάς ξέσπασε στη Βουλή, μεταξύ του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου.
Οι δύο άνδρες που συνυπήρξαν πολιτικά στο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη, αντάλλαξαν βαρύτατες κατηγορίες και οξύτατους προσωπικούς χαρακτηρισμούς, ανεβάζοντας στα ύψη το κοινοβουλευτικό θερμόμετρο.
Τα αίματα άναψαν, όταν ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε προσβολή για τους Έλληνες πολίτες την ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου, λέγοντας ότι στα 40 λεπτά που διήρκεσε, το μόνο που βρήκε να πει για το νομοσχέδιο του ΕΣΥ, ήταν ότι «εγώ τα έχω κάνει σαν τα μούτρα μου».
Από το θηκάρι τους, οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές, ξέθαψαν το… ξίφος παλαιότερων κινήσεων και δηλώσεων που είχαν κάνει, και οι οποίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις θέσεις που εκφράζουν σήμερα.
Ο Κυριάκος Βελόπουλος, θύμισε στον υπουργό Υγείας τι έλεγε για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως βουλευτής του ΛΑΟΣ, ενώ ο υπουργός Υγείας, πέρασε στην αντεπίθεση, λέγοντας ότι «το 2014 παρακαλούσε τον Αντώνη Σαμαρά να κατέβει υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές».
Το φραστικό επεισόδιο κορυφώθηκε με τον κ. Γεωργιάδη να χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης,«φαιδρό που πουλάει παραμύθια», και τον κ. Βελόπουλο να… ανταποδίδει, αποκαλώντας τον υπουργό «υβριστή, συκοφάντη, λασπολόγο και γλύφτη του συστήματος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Η Ελληνική Λύση έχει ψηφίσει το 53% των νομοθετημάτων που έχει φέρει η ΝΔ..

  2. O μ@λ@κ@ς κι ο υπερμ@λ@κ@ς !!! Όσο και να τσακωθητε ρε μ@λ@κ€ς και οι δύο…πάλι μ@λ@κ€ς θα είσαστε..!!! Πασχίζει ο μ@λ@κ@ς να φτάσει…τον υπερμ@λ@κ@… γίνεται ρε μ@λ@κ€ς και οι δυο..??? Ψιτ ε μ@λ@κ€ς …ένα πράγμα μόνο γίνεται… να γ@μι€στ€€€€€ και δυο !! Απατ€ων€ς !!

  3. Μαλώνουν 2 πωλητές βιβλίων και ψευτομπατριώτες ποιός είναι ο καλύτερος σωτήρας και τα σανοφάγα κάθονται και τους ακούνε και λένε,ο δικός μου είναι καλύτερος,αυτός θα με σώσει,μπεεεεεεεεεεε

  4. ΜΠΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΕΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ……….ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥΧΕ Η ΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΑΝΕΤΑΙ……..

  5. Σας πονάει ο Βελόπουλος, δεν πειράζει, θα συνηθίσετε.

    1. Περίμενε εσύ να σε σώσει ο Φελόπουλος όπως σε έσωσε και ο Καρατζαφύρερ ή δεν ξέρω κι εγώ ποιός άλλος ψευτοπατριώτης

  6. O Νίκος Φώσκολος και ο Steven Spielberg δεν πιάνουν μία μπροστά τους. Ένας βρακοπλενης και ένας πλασιέ που πάει να πουλήσει και τις κάλτσες του αποστόλου Παύλου στα βλήματα, νομίζουν ότι μπορούν να δουλέψουν τους πάντες.

  7. Κοληταρια ρε μην τσακωνεστε! Πτυχιουχοι του Καρατζαφυρερ εισαστε και οι δυο! Ο κηραλοιφας επιχειρηματιας και ο βιβλιοπωλης που ταχα μου σεβεται τον αρχαιο ελληνικο πολιτισμο!

  8. Ναι τσακώθηκαν τα 2 φιλαρακια απο τις εποχες του ΛΑΟΣ…Δεν σας πιστευει κανενας…

  9. ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ
    Ο ΠΑΠΥΡΟΣ ΛΑΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΙΤΑΝΙΚΑ!!!

    1. Μια διόρθωση, τσακώθηκε ο πλασιέ βιβλίων και ο πωλητής κηραλοιφών..

  10. Μπουμπουκος vs Κιραλλιφες Χ ημιχρονο και Χ under τελικο

Comments are closed.