Θερμό επεισόδιο με Άδωνι και Κ. Χήτα στον ΑΝΤ1: «Σπύρο είσαι Κομανέτσι»! [BINTEO]

Κοινοποίηση:
FDFDFB

«Σφαγή» είχαμε τα ξημερώματα στην εκπομπή της Μαρίας Αναστασοπούλου στον ΑΝΤ1, μεταξύ του υπουργού υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ελληνικής Λύσης, Κώστα Χήτα.

Η συζήτηση εκτροχιάστηκε, όταν ο υπουργός υγείας κατηγόρησε τον εκπρόσωπο της ΕΛ για «λαϊκισμό»!

Εκεί επήλθε το χάος. Ο Κώστας Χήτας άρχισε να βομβαρδίζει τον υπουργό με παλαιότερες του δηλώσεις και ανάλογους χαρακτηρισμούς όπως «λαϊκιστής, κολοτούμπας, Κομανέτσι της πολιτικής, πολιτικός απατεώνας» κλπ.

Αυτό όμως που κυριολεκτικά εξόργισε τον Άδωνι Γεωργιάδη, δεν ήταν οι ανωτέρω χαρακτηρισμοί. Αλλά η «έμπνευση» Χήτα να τον αποκαλέσει… Σπύρο!

Αυτό που ακολούθησε δεν περιγράφεται, οπότε δείτε το βίντεο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. O Πινόκιο της πολιτικης μιλαει για ψεματα! Αυτοι μας κυβερνανε και φταιμε εμεις.Με τα καλαθια του νονου, με τα κουπόνια της βενζινης και των σουτερ μαρκετ…! Δυστυχως ειμαστε αξιοι της νοιρας μας! Αληθεια υπαρχει ή εμεινε κατι στην Ελλαδα μας που να μας ανηκει? ΟΧΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!! Ενα μας εμεινε.ή ΤΑΝ ή επι ΤΑΣ!!

  2. γιατι δεν εκανε οτι εκανε και ο αρχηγος του στην βουλη οταν μιλαγε ο Βελοπουλος και τον ρωτουσε διαφορα σηκωθηκε και εφυγε το λαμογιο γιατι οι αληθειες πονανε κουλη ειστε για γελια και εσυ και ο μπουμπουκος σου και η συμμορια σας

  3. O Άδωνις καλό είναι να εξεταστεί, πρώτα για τα σπασμένα του νευρά και μετά τσεκάπ για εγκεφαλικό, έτσι όπως κοκκινίζει το βλέπω να έρχεται.

  4. Η γλαστροποιημενη ξανθια δεν εσωσε θεατρικα την κατασταση;;;

Comments are closed.