Θεσ/νίκη: «Οι σκύλοι αντέδρασαν ενστικτωδώς στον ήχο του αλυσοπρίονου» λέει ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη τους

Κοινοποίηση:
22-6-1

Ο Χρήστος Πατούνας, δικηγόρος του ιδιοκτήτη των τριών σκυλιών που κατασπάραξαν την άτυχη Ελισάβετ στο χωριό Νεοχωρούδα, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή το μεσημέρι της Δευτέρας (11/12) και τόνισε πως εκδήλωσαν αυτή τη συμπεριφορά εξαιτίας του ήχου του αλυσοπρίονου με το οποίο γίνονταν εργασίες στο σπίτι της 50χρονης.

«Είναι ένα τραγικό γεγονός. Και εγώ είμαι απίστευτα στενοχωρημένος ο πελάτης μου είναι συντετριμμένος. Στο σπίτι αυτό είχε την περίφραξή του δύο μέτρων ο ιδιοκτήτης των σκυλιών. Ήταν προστατευμένα, ήταν φιλικά, η πόρτα ήταν κλειστή, δεν πείραξαν ποτέ κανέναν στο παρελθόν. Πως εξηγείται πως ενώ είναι φιλικά ξαφνικά να σπάσουν τον φράχτη και να εκδηλώσουν αυτή τη συμπεριφορά;» είπε αρχικά ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη των σκύλων.

«Τα σκυλιά αντιδρούν ενστικτωδώς στους εκκωφαντικούς θορύβους» λέει ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη τους

«Τα σκυλιά αντιδρούν ενστικτωδώς σε ήχους εκκωφαντικούς και διαπεραστικούς φοβούνται και νιώθουν ότι απειλούνται. Και αυτό το λέω ως εξήγηση, χωρίς να επιρρίπτω σε κάποιον ευθύνη. Εκείνη την ημέρα σωστά εκτελούνταν εργασίες με αλυσοπρίονο. Αυτό το ξέρουν όλοι. Το αλυσοπρίονο ακούγεται σε ολόκληρο το χωριό, είναι συριστικός, εκκωφαντικός θόρυβος από τον οποίο τα σκυλιά ένιωσαν πως απειλούνται.

Και γιατί διάλεξαν αυτό το χρονικό σημείο και το μέρος για να πάνε τα σκυλιά; Γιατί εκείνη τη στιγμή εκδηλώθηκε ο συγκεκριμένος ήχος από το συγκεκριμένο σπίτι. Όταν πέφτουν φωτοβολίδες τα σκυλιά πολλά από αυτά αυτοκτονούν γιατί προσπαθούν από τον φόβο τους να φύγουν» είπε.

Στην ερώτηση του παρουσιαστή για το γεγονός πως συνέχεια γίνονται τέτοιες εργασίες παντού στη χώρα, ωστόσο δεν έχουμε νεκρούς και πως δεν είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό ο κ. Πατούνας ανέφερε για τον πελάτη του πως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ούτε να το προβλέψει.

«Τα σκυλιά δεν είναι άνθρωποι, αντιδρούν ενστικτωδώς. Είναι επιστημονικό συμπέρασμα» τόνισε ο κ. Πατούνας με τον παρουσιαστή να τον ρωτά ποιος επιστήμονας το λέει και να απαντά «υπάρχουν στο ίντερνετ δεκάδες τέτοιες δημοσιεύσεις».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Τραγικό, αναπάντεχο, και άκρως ενδιαφέρον πως ένας “επιστήμονας” δικηγόρος είναι και κτηνίατρος και γνωρίζει πως εκπαιδευουν τα σκυλιά – φυλακες σπιτιών, αλλά και άκρως επικίνδυνα όταν δεν είναι δεμένα.. Πρέπει να θανατωθούν γιατί πλέον έχουν γευτεί το ανθρώπινο αίμα, και φυσικά Αν υπάρξει ανάλογη περίπτωση θα κάνουν πάλι το ίδιο. Δυστυχώς έτσι είναι εκπαιδευμένα! Καλό παράδεισο Βετα. Άδικο θάνατο είχες. Μια γυναίκα πρωτυπο με μεγάλη συνεισφορά στον συνάνθρωπο! Από την ιδιαίτερη πατρίδα της την Αλεξάνδρεια που είναι σοκαρισμένη!!!

  2. Απο δύο σκυλιά και πάνω, αυτά ήταν τρία, δημιουργείται αγέλη, δεν τα σταματάει τίποτα. Δυστυχώς ήταν κουφός ο μόνος άνθρωπος που θα μπορούσε να την βοηθήσει.

  3. Δεν έχω σκυλιά αλλά γάτα στο σπιτι μου.Όταν γίνει κάποιος ξαφνικός και δυνατός θόρυβος η γάτα κρύβεται.Το αντίθετο συμβαίνει με τα σκυλιά.Δεν κρύβονται στην απειλή αλλά είτε θα τρέξουν να ξεφύγουν είτε θα επιτεθούν.Είναι κανόνας;Τίποτε δεν είναι κανόνας και σίγουρο.Δυστυχώς όμως,στην συγκεκριμένη περίπτωση,επιτέθηκαν με θανάσιμο αποτέλεσμα για τον άνθρωπο.
    Κάποτε ένα κοριτσάκι 8 ετών,πήγε να χαιδέψει ένα δεμένο λυκόσκυλο την ώρα που αυτό έτρωγε.Το σκυλί το θεώρησε ως απειλή,ότι θα του πάρει το φαγητό.Επιτέθηκε και το κοριτσάκι έκανε δέκα χειρουργεία!Ο νόμος δεν άγγιξε τον ιδιοκτήτη-το είχε δεμένο- αλλά τη μητέρα που δεν πρόσεχε το παιδί της και έτσι εκτέθηκε σε θανάσιμο κίνδυνο.

  4. Μέσα και ο επικίνδυνος δικηγόρος, να ελεγχθεί το πτυχίο του.

  5. ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΤΑ Τ΄ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΚΥΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΟΤΙΔΕΣ.
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΚΑΖΩΝΟΥΝ ΚΑΤΙ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ, ΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΣΚΥΛΊΑ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ.
    Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΟΤΟΦΟΒΙΑ.
    ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

    1. Ανοησίες στην νιοστή. Τα σκυλιά όταν ακούνε έντονους θορύβους από μηχανάκια, κροτίδες κλπ αγχώνονται και κρύβονται πίσω από τις πόρτες , τα ντουλάπια, κάτω από τα κρεββάτια. Κατάλαβες ρε πανίβλακα;

  6. αυτος παλι δικηγορος του ιδιοκτητη ή του σκυλου ειναι? Αν νιωθουν οτι απειλουνται απο τους θορυβους τοτε ενας ακομη λογος για να τα ειχε δεμενα ο ιδιοκτητης.

  7. O δικηγόρος δεν σέβεται ούτε την νεκρή. Λέει αρλούμπες και εκτίθεται. Δηλαδή όταν εμείς βγάζουμε τα σκυλιά μας βόλτα σε κάθε δυνατό ήχο που ακούνε΄στον δρόμο (π.χ μηχανάκια κλπ), πρέπει να ορμάνε και να τρώνε τον κόσμο.

  8. Καλό Παράδεισο στη γυναίκα. Φρικιαστικός θάνατος. Τι να πει κανείς. Κουράγιο στα παιδάκια της και στους οικείους της. Ο Θεός να την αναπαύσει τη γυναίκα.

  9. IΣΧΥΕΙ, ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΟΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΡΟΤΟΦΟΒΙΑ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ…
    ΕΧΩ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ Γ@ΜΗΜΕΝΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ…

  10. ακουσα οτι δεν 8α ξανααγορασει κανεις κοτοπουλα νεοχωρουδας μεχρι να βγει η ποινη για τον ιδιοκτητη

  11. καταπτυστο επαγγελμα
    τι λεει ο ανθρωπος για να βγαλει χρηματα….

  12. Έπρεπε να πει κάτι μια μπούρδα έτσι για να υποστηρίξει ότι είναι δικηγόρος, αφού δεν είναι άνθρωποι τα σκυλιά γιατί οι ψυχάκηδες σκυλολάγνοι τα λένε παιδιά; …. Άντε το ξεφτιλησαν για τις ψήφους των φιλόζωων όπως και για τη ψήφο των ομοφυλόφιλων.
    Ζούμε στη λαϊκίστικη υπερβολή του ανόητου ξεροκέφαλου νεοέλληνα που την χρησιμοποιούν οι πουλημένοι πολιτικοί εις βάρος του και αυτός δε καταλαβαίνει τίποτα και το χαίρεται κιόλας.
    Πότε θα ανοίξουν τα μάτια τους οι πολλοί να δουν πόση κοροϊδία έχουν φάει; μάλλον πότε

  13. Άστο καλό άστο καλό κυρ δικηγόρε. Με κουφανες. Ελλάς το μεγαλείο σου. Κατεβάστε διακόπτες σε τούτη την χώρα να πάρουμε ανάσα.

Comments are closed.