Θεσσαλονίκη: Η διαφωνία που οδήγησε στη σφαγή του αστυνομικού από τον 44χρονο Νορβηγό killer

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες που έχουν συμπεριληφθεί στη δικογραφία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφόνησε των 32χρονο αστυνομικό ο Νορβηγός μαχαιροβγάλτης, μέσα σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το φονικό προκλήθηκε από μία πολύ απλή διαφωνία των δύο ανδρών. Συγκεκριμένα, η αιτία του καυγά ήταν το ποια είναι πιο ασφαλής χώρα, η Ελλάδα ή η Νορβηγία.

«Κάποια στιγμή άκουσα τα άτομα από την παρέα του αστυνομικού να λένε ότι έχει μαχαίρι. Μέχρι να βγω από το μπαρ είδα δύο να συμπλέκονται μαζί του και άκουσα τον νεαρό να φωνάζει ”με μαχαίρωσε, με μαχαίρωσε”. Τον ρώτησα ”τί έκανες” και μου είπε στα αγγλικά ”φεύγω”. Τότε είδα και τον δεύτερο νεαρό τραυματισμένο» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Νωρίτερα, η εισαγγελέας άσκησε ποινική ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, κατά του 44χρονου Νορβηγού.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 44χρονου Νορβηγού, Θοδωρής Καραγιάννης τονίζει για τον εντολέα του πως «δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει, ενημερώθηκε από εμένα το απόγευμα για την κατάληξη του θύματος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Να κλείνουν στις 12 όλα. Και όποιος περπατάει στον δρόμο να πηγαίνει για εξακρίβωση στοιχείων.

  2. Μήπως είναι ώρα να μπεί ωράριο όπως σε όλα τα πολιτισμένα κράτη σε κάθε είδους νυκτερινό μαγαζί? Βαρεθήκαμε να ακούμε για δολοφονίες και ατυχήματα 5 ωρα το πρωί. Αφηνετε να σουρωσουν ολο το βραδυ διάφοροι, να τριγυρνούν μπράβοι, να οδηγουν τυφλα όλοι και μετα φταιει η κακη ώρα. Ανύπαρκτο κράτος, ανύπαρκτη ασφάλεια, ανύπαρκρη κυβέρνηση, ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

    1. κρίμα στα παιδιά αλλά όχι ο περιορισμός δεν είναι πάντα η λύση , ο περιορισμός είναι χρήσιμος μέχρι ένα σημείο, από ένα σημείο και μετά καταντάει αηδία το κράτος να σε ελέγχει και να σε περιορίζει στο κάθε σου βήμα, τι είμαστε? μόνο για δουλειά & φόρους? ωράριο και στη νύχτα? μετά τι θα έρθει ? απόσταση επιτρεπτή από το σπίτι ? η ελευθερία είναι υπέρτατο αγαθό ακόμα και με τα όποιους κινδύνους

Comments are closed.