Θεσσαλονίκη: “Καμπάνα” 1.400 ευρώ και σύλληψη σε άνδρα για πυρκαγιά σε οικόπεδο

Κοινοποίηση:
pyro

Συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη ένας Έλληνας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Σταυρού, για πρόκληση πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση κατά την καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Περιστερώνας του Δήμου Βόλβης στην Θεσσαλονίκη.

Στο άνδρα, πλην της σύλληψης, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.482,42€.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Συνελήφθη χθες 5 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Σταυρού, ημεδαπός, για πρόκληση πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση κατά την καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Περιστερώνας του Δήμου Βόλβης στην Θεσσαλονίκη και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.482,42€.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.250€, χθες 5 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Έδεσσας σε αλλοδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στον Δήμο Σκύδρας στην Πέλλα.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.578,13€, σήμερα 6 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ρεθύμνου σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή της Σχολής Ασωμάτων του Δήμου Αμαρίου στο Ρέθυμνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: