Θεσσαλονίκη: Μητέρα παρασύρθηκε με τα δύο παιδιά της ενώ έκαναν sup

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Συναγερμός σήμανε σήμερα το μεσημέρι στη Λιμενική Αρχή της Νέας Μηχανιώνας, όταν μια μητέρα παρασύρθηκε από τους ανέμους που έπνεαν στην περιοχή του Ποταμού της Επανομής στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τα δύο της παιδιά, ενώ βρισκόταν πάνω σε σανίδα κωπηλασίας.

Αμέσως στο σημείο μετέβησαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο ναυαγοσώστες με το σωστικό σκάφος «Μαρία ΙΙ» Σ.Θ. 1544 Α’, καθώς και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.

inflatable stand up paddleboards

Το σωστικό σκάφος εντόπισε και περισυνέλεξε τα τρία άτομα (υπήκοοι Γερμανίας) που βρίσκονταν επάνω σε σανίδα sup, και τους μετέφερε στην παραλιακή περιοχή του Ποταμού της Επανομής, καλά στην υγεία τους.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

“Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Νέας Μηχανιώνας, ότι μια γυναίκα και ένα παιδί βρίσκονται σε δυσχερή θέση επάνω σε ιστιοσανίδα, στη θαλάσσια περιοχή του ποταμού της Επανομής. Αμέσως, στο σημείο μετέβησαν ένα (01) περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) ναυαγοσώστες με το σωστικό σκάφος ¨ΜΑΡΙΑ ΙΙ¨ Σ.Θ. 1544 Α΄ καθώς και ένα (01) περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς. Το σωστικό σκάφος εντόπισε και περισυνέλεξε τρία (03) άτομα (υπήκοοι Γερμανίας) που βρίσκονταν επάνω σε σανίδα sup και τους μετέφερε στην παραλιακή περιοχή του ποταμού της Επανομής, καλά στην υγεία τους.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: