Θεσσαλονίκη: Μπαράζ ελέγχων για λαθρομετανάστες – Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί

Κοινοποίηση:
ΕΛΑΣ

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην ελληνική επικράτεια, οι αρχές προχώρησαν σε εννιά προσαγωγές και δύο συλλήψεις αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη.

Συνολικά αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης από χθες το απόγευμα (13/08) έως σήμερα το πρωί (14/08), πραγματοποίησαν στοχευμένη δράση, κατά την οποία διενεργήθηκαν έλεγχοι σε περιοχές των Δήμων Λαγκαδά και Βόλβης.

Συγκεκριμένα:

Ελέγχθηκαν (98) άτομα και (9) οχήματα,
Προσήχθησαν (9) άτομα και
Συνελήφθησαν (2) αλλοδαποί για παράνομη παραμονή στη χώρα.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. παρόμοιες δράσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες περιοχές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Γιατί δεν πήγαν μοναστηριού και Γιαννιτσών θα είχαν βρεθεί σίγουρα δύο νόμιμοι και 1000 παράνομοι.

  2. χαχαχαχα! χιλιαδες ειναι ρε σουργελα 2 βρήκατε!!!!!!!!!!!!!!

  3. Ετσι ακριβώς. Τον Έλληνα τον κυνηγάνε με κάθε τρόπο ώστε μόλις παρανομήσει να τον τιμωρήσουν και τους λαθραίους τους υποδέχονται και καταγράφουν ότι ευφάνταστο τους πουν οι λαθραίοι χωρίς πρόβλημα και χωρίς αντίρρηση. Δεν φταίνε αυτοί αλλά ο λαός που δεν ξεσηκώνεται. Άρα βρίσκουν και τα κάνουν.

  4. Για να καταλάβετε σε τι κράτος-μπ@@ρδέλο ζούμε αρκεί αυτό: Για να μπει ο Έλληνας στο γήπεδο ζητάνε τον ΑΜΚΑ με όλα τα στοιχεία γραμμένα στο εισιτήριο και την αστυνομική ταυτότητα για να κάνουν σύγκριση των όσων γράφει η ταυτότητα με αυτά που γράφει το εισιτήριο. Για να μπει ο λαθρομετανάστης παράνομα στην Ελλάδα δεν ζητάνε τίποτα και μπαίνει χωρίς κανένα νόμιμο έγγραφο, δηλώνει ό,τι θέλει όποιο όνομα θέλει όποια χώρα καταγωγής θέλει και μπορεί να δηλώσει ότι είναι ασυνόδευτο ανήλικο και ας είναι 25 χρονών. Έχετε ξαναδεί τέτοιο μπ@@ρδέλο;

Comments are closed.