18/10/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο σε γυναίκα που φρόντιζε 54 σκυλιά

Κοινοποίηση:
ΣΚΥΛΙΙ-

Καλείται να πληρώσει πρόστιμο 2.000 ευρώ

Στη Θεσσαλονίκη μία γυναίκα, φιλοξενούσε  16 σκυλιά στο σπίτι της και φρόντιζε άλλα 38 στο διπλανό οικόπεδο.

Μετά από καταγγελίες για την ύπαρξη μεγάλου αριθμού ζώων συντροφιάς , αστυνομικοί του τμήματος Κορδελιού – Ευόσμου και Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη με τη συνδρομή δικαστικού λειτουργού και εκπροσώπου του δήμου της περιοχής επισκέφθηκαν το σπίτι και διαπίστωσαν τον τεράστιο αριθμό σκύλων που φιλοξενούσε η γυναίκα.

Ωστόσο από την έρευνα προέκυψε ότι ο χώρος δεν ήταν καθαρός και δεν εξασφάλιζε την ευζωία των τετράποδων, οπότε και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από την έρευνα προέκυψε ότι τα 46 σκυλιά δεν διέθεταν ηλεκτρονική ταυτότητα και βιβλιάριο υγείας, οπότε και επιβλήθηκε στην ιδιοκτήτρια των ζώων το συνολικό διοικητικό πρόστιμο των 59.800 ευρώ.

Για τα υπόλοιπα 8 σκυλιά επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 10.400 ευρώ για έλλειψη βιβλιαρίου υγείας και παράλειψη εμπρόθεσμης σήμανσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Η ΚΥΡΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ…ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .ΤΟ 2004 Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΔΩΣΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ….ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ….ΑΘΛΙΟΙ ΤΙΜΩΡΗΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.

  2. Αλα τις κονομα ο νομοθετης! Τα προστιμα προφανως θα πανε σε επιδοματα των “επενδυτων” του καθε Καιριδη! Καταντια και Αισχος ! Αλλωστε η χιλιοδανεισμενη Κουλαρα εχει λυσσαξει να βρει φραγκα με χιλιους τροπους!

  3. ΡΕ ΔΙΠΟΔΑ, ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΥΣ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΖΩΗ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ Κ@ΛΟΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΖΩΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ Μ@ΛΑΚΑΣ…
    ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΑΝ ΓΥΡΝΑΓΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΕΥΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
    ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ…

Comments are closed.