Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική με Γιάννη Κουριαννίδη και στήριξη από όλα τα πατριωτικά κόμματα

Κοινοποίηση:
ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ

Τα ονόματα υποψηφίων τού συνδυασμού του ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ περιμένουμε μόνο καθώς ήδη ο επικεφαλής της Παράταξης και δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης, Γιάννης Κουριαννίδης, ανακοίνωσε πρόσφατα την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

«Με μία Διοίκηση με κοινωνικό και εθνικό πρόσημο, που θα αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τους πολίτες και θα σέβεται τον μόχθο και την προσφορά τους. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους που εμπιστεύονται την παράταξή μας ώστε να δημιουργήσουμε μαζί αυτή τη Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλα τα κόμματα και οι προσωπικότητες, σύλλογοι και συλλογικότητες του λεγόμενου εθνικού χώρου θα στηρίζουν την παράταξή του με ανακοινώσεις, αλλά και έμπρακτη βοήθεια!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά μπράβο που στη φωτογραφία έχει τις Βουλιαράτες,το χωριό της Βόρειας Ηπείρου που έπεσε ο εθνομάρτυρας Κωνσταντίνος Κατσίφας για την σημαία. Τιμή στον Κωνσταντίνο Κατσίφα και σε όσους έπεσαν για την πατρίδα. Όχι στους ανθέλληνες πολιτικούς που πουλάνε και τη μάνα τους για μια θέση.

Comments are closed.