Αιτία του επεισοδίου ήταν ένα ρατσιστικό σχόλιο που φέρεται να έγινε σε βάρος του 39χρονου Ρομά κατηγορούμενου.
Ελεύθερος αφέθηκε ο 39χρονος παίκτης της Αστραπής Δενδροποτάμου που φέρεται να επιτέθηκε σε βάρος δύο ποδοσφαιριστών της ΔΑΣ Ωραιοκάστρου μετά τον αγώνα των δύο ομάδων για τη Β΄ερασιτεχνική κατηγορία του 2ου ομίλου της ΕΠΣΜ.
Ο 39χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για βιαιοπραγία με αφορμή αθλητική εκδήλωση και επικίνδυνη σωματική βλάβη με τις διατάξεις του αθλητικού νόμου. Παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ωστόσο το δικαστήριο ανέβαλε την ακροαματική διαδικασία λόγω απουσίας των βασικών μαρτύρων. Του επέβαλε ωστόσο τον όρο απαγόρευσης προσέγγισης των δύο παικτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία του επεισοδίου ήταν ένα ρατσιστικό σχόλιο που φέρεται να έγινε σε βάρος του 39χρονου κατηγορούμενου, που είναι Ρομά.
voria.gr