Θεσσαλονίκη: Σε «γκέτο» έχει μετατραπεί ο σταθμός ΚΤΕΛ Μακεδονίας

Κοινοποίηση:
ktel-makedonia

Σε γκέτο έχει μετατραπεί ο σταθμός ΚΤΕΛ Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη, καθώς όλο και περισσότερο πληθαίνουν τα περιστατικά παραβατικότητας από χρήστες ναρκωτικών ουσιών που έχουν βρει καταφύγιο μέσα και έξω από τον σταθμό.

Ο σταθμός καθημερινά εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες και τουρίστες, ωστόσο η εικόνα που αντικρίζουν είναι απαράδεκτη, καθώς κάποιοι χρήστες ναρκωτικών ουσιών ενοχλούν τους πολίτες ζητώντας χρήματα ώστε να αγοράσουν ναρκωτικές ουσίες, ενώ κάποια άλλα άτομα που «κόβουν» βόλτες ανενόχλητοι στα εκδοτήρια ζητούν και αυτοί χρήματα ώστε να αγοράσουν εισιτήριο για τον δικό τους προορισμό.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σταθμού Μακεδονία κ. Γιάννης Λάμπρου «γνωρίζω ότι η εικόνα του σταθμού είναι κακή για τους επιβάτες, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την επαιτεία».

Μάλιστα, πολίτες ανέφεραν πως τις βραδινές ώρες και στα τελευταία δρομολόγια των γραμμών η ενόχληση γίνεται περισσότερο με αποτέλεσμα να υπάρχουν και λεκτικές αψιμαχίες, δημιουργώντας φόβο στους πολίτες.

Παράλληλα, ο σταθμός έχει υπηρεσία Security, όπου απομακρύνει τα άτομα που ενοχλούν τους επιβάτες ωστόσο πάλι βρίσκουν τρόπο να εισέλθουν εντός του σταθμού, ενώ και οι έφοδοι των αστυνομικών συχνά-πυκνά, που κάνουν και αυτοί από την πλευρά τους ό,τι μπορούν, δεν επαρκούν, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να διογκώνεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Στα 100 μέτρα είναι η ΓΑΔΘ και ακριβώς απέναντι το γκέτο των γύφτων, ο Δενδροπόταμος, στον οποίο καθημερινά γίνεται παζάρι ναρκωτικών. Ακόμη πιο κοντά, βρίσκεται η στάση «Γέφυρα». Το λεωφορείο 2Κ, που σταματάει εκεί, είναι γεμάτο με μαστουρωμένα πρεζόνια που μαζεύονται εκεί ώστε για να προμηθευτούν ηρωίνη από τους γύφτους του Δενδροποτάμου.

  2. ΕΛ.ΑΣ το μεγαλειο σου ! Αν καποιος παρκαρει παρανομα για δευτερολεπτα τρωει κληση! Πρεζονια, κλεφτρονια, ζητιανοι, εκδιδομενες οχι! Καθαρο νταβατζηλικι επομενως!

  3. Σαπιστε στο ξυλο οποιον πιασετε να δεις αν ξαναπατανε. Μην περιμενετε απο την αστυνομια που τους αφηνει και ετσι ξαναγυριζουν. Σπαστε τους στο ξυλο να δεις αν θα ξαναρθουν.

  4. καλά η Θεσσαλονίκη ανέκαθεν ήταν παρατημένη πόλη εξάλλου. όλη η δυτική πλευρά έχει γεμίσει εκτός απο πρεζάκια που παλιότερα ήταν στη Ναβαρίνου εποχες 2000. τώρα σε συνδυασμό με λαθ΄ρο αίγυπτιους πακια, σύριους κτλ αλλά μιλάμε για την απόλυτη σαβούρα. μια βόλτα στο κέντρο και μετά απο αριστοτέλους εγνατία προς δωδεκανήσου και σταθμό δεν κυκλοφορείς το βράδυ απο εγκληματικότητα. Και που στε ακόμα δεν ασχολείται κανείς αλλά η ΝΔ να ναι καλά και τα βούρλα οι ψηφοφόροι που επί 30 χρόνια και βάλε τρώνε παππά στη Θεσσαλονίκη χωρίς καμία υποδομή και τίγκα στην εγκληματικότητα/ανεργία/ναρκωτικά

  5. Πως θα φανει η μεγαλοπολη οτι ειναι μεγαλοπολη, εαν δεν εχει και το γκετο της;;; Εδω φαινεται ο πολιτισμος, η κουλτουρα και ο φωτοδοτισμος….. του ξακουστου και διασημου ελλαδιστανικου ΑΝΥπαρκτου κρατους με τα ζωα του…

Comments are closed.