08/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΑΥΛΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥΣ

Κοινοποίηση:
AGRIOS-SKYLOS-

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σήμερα (10/12) το μεσημέρι σε περιοχή της Νεοχωρούδας στη Θεσσαλονίκη, όταν τρία σκυλιά ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, πήδηξαν στην διπλανή αυλή σπιτιού και επιτέθηκαν άγρια στην 50χρονη ένοικο.

Η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματα της ακαριαία. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δεν παρέλαβε τη σορό, καθώς η άτυχη γυναίκα είχε ήδη καταλήξει.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη των σκυλιών, ο οποίος αναμένεται να δώσει κατάθεση στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου. Τις έρευνες για τον αποτρόπαιο θάνατο της 50χρονης έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

40 Σχόλια

  1. πολλα παραδειγματα σκυλιων απο επιθετικες ρατσες να ειναι τα πιο αγαθα ζωα … ταχα προσεχουν το σπιτι και ειναι πιο παιχνιδιαρια απο οτιδηποτε αλλο … τον σκυλο οπως τον μαθεις ειναι ..

  2. Μπουκωνονται με πολύ χρήμα οι φιλοζωηκες γι’αυτό βλέπεις όλες τις βρωμιάρες να τρέχουν για τα σκυλιά

  3. ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ!!!

  4. στην κοζανη για το παιδακι που εφαγαν τα σκυλια του ο ιδιοκτητης καταδικαστηκε σε προστιμο χρηματικο 4000 ευρω
    .σωστα διαβασατε. 4000 ευρω.
    κατι αντιστοιχο περιμενω κ εδω
    κριμα στην γυναικα.
    8ελω να δω την αντιδραση των συγγενων της

  5. Αν υπάρχει αστυνομευση δεν θα αναγκάζοταν ο κοσμος να έχει σκυλους φυλακες απο φοβο μην τον κλέψουν

  6. Μπαμ εξ επαφης στους κοπρους με συνοπτικες διαδικασιες.χωρις πολλα λογια.αντε γιατι το παραχεσαμε με τα σκυλια.εμενα αν μου συνεβαινε κατι παρομοιο σε δικο μου ανθρωπο,τα εχω εκτελεσει πριν κανουν γαβ.

  7. Τα σκυλιά πρέπει να θανατωθούν! Το έκαναν μία φορά..θα το ξανακάνουν. Ίσως πρέπει και ο ιδιοκτήτης να λάβει τα χειρότερα του νόμου για να μην πω κάτι άλλο..σε πολιτείες των ΗΠΑ έχει καρέκλα.

  8. Πρώτον, δεν παίρνουμε σκύλους οι οποίοι είναι από την ράτσα τους άγριοι και επιθετικοί! Αν ντε και καλά θέλουμε τέτοιου είδους ράτσες φροντίζουμε να εκπαιδευθούν σωστά από επαγγελματίες, τους φοράμε λουρί και φυσικά φίμωτρο όταν τους βγάζουμε την απαραίτητη τους βόλτα! Δεύτερον, σεβόμαστε το γεγονός πως ο πλησίον μας μπορεί να μην μοιράζεται την ίδια ηλίθια πεποίθηση με μας ότι ” έλα μωρέ μην φοβάσαι, δεν δαγκώνει”. Τρίτον, παίρνοντας σκυλιά τέτοιας επιθετικής ράτσας να μην νομίζουν οι ιδιοκτήτες τους ότι μεγαλώνουν τα π@π@ρια τους! Δεν ισχύει! Δεν θα γίνουν περισσότερο άντρες, όσο κι αν το πιστεύουν!!!!! Επίσης οι γυναίκες μην νομίζουν ότι με έναν τέτοιο σκύλο φαίνονται πιο άγριες γκόμενες!!! 😵‍💫🥴🤬🤔

  9. Οι ¨φιλοζωες” που περνουν τις επιδοτησεις τους και βγαινουν με διαφημισεις στις τηλεορασεις, εχουν να μας πουν κατι για το θανατο της αμοιρης γυναικας απο τα σκυλια?

  10. Ο εισαγγελεας ας κοψει το κ@λο σε καναδυο τετοιους μ@λακες που εχουν σκυλια-δολοφονους για φιγουρα και τα επιδεικνυουν λες και ειναι Φερραρι και να δεις θα ξαναγινει τιποτα τετοιο??

  11. Θα βγούνε οι φιλόζωες καριόλες και θα αναρωτιούνται”Τα καημένα τα σκυλάκια είναι καλά στην υγεία τους”;Στο %ουνί τους για την άτυχη νεκρή.Επίσης θα σου πούνε”δεν φταίνε τα σκυλάκια,ας μην τα σκοτώσουν”.

  12. Tα σκλυλιά δεν είναι καθόλου αθώα και πρέπει να θανατωθούν, αυτό κάνουν οι αρχές εδω στις ΗΠΑ όσο για τον ιδιοκτήτη τους πρέπει να φάει πολλά χρόνια φυλακή και να χάσει όλη την περιουσία του, δεν μπορούν οι κτηνοβάτες φιλόζωοι να αναθρέφουν θηρία.

  13. Οι Σκυλοφιλοι δεν θα κανουν καμια συγκεντρωση διαμαρτυριας για τον αδικο χαμο ενος Ανθρωπου μιας κυριας εαν θα ηταν κανενας σκυλος διαδηλωσεις θα καναμε. Κριμα εδω στο μπουρδελισταν η Ανδρωπινη ζωη δεν εχει καμια αξια !!!!!! Η καταντια μας ……………

  14. Τα ζωα ειναι αθωα
    Ο ιδιοκτητης ευθυνεται για ολα
    Να ισχυσουν οι ιδιες ποινες στον ιδιοκτητη οπως για κακοποιηση ζωου
    να μπει μεσα φυλακη για ανθρωποκτονια για το φρικτο αυτο θανατο ενος αθωου

  15. Επειδή η νομοθεσία είναι υπέρ των ζώων έχουν ξεφύγει οι ιδιοκτήτες. Αγαπάω τα ζώα αλλά πρέπει να αλλάξουν οι νόμοι χθες. Ένας άνθρωπος χάθηκε. Μια μάνα μια σύζυγος μια κόρη…. Η ανθρώπινη ζωή πάνω από όλα. Θα το φωνάζω και θα το ξαναφωναζω.

  16. ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ.

  17. Έχει γίνει μόδα να έχεις σκύλο.τον σέρνεις με το λουρί,τον ευνουχίζεις,τον κάνεις ότι θέλεις για λίγη τροφή κ εκτονώνεσαι πάνω του όποτε θέλεις.ενα μαρτύριο για το ζωντανό μέχρι να πεθάνει.μακρια από το περιβάλλον του κ τους άλλους σκύλους.πολλες κυρίες μικρές μεγάλες τα εκμεταλλεύονται σεξουαλικά καθώς κ κύριοι.δες στο ίντερνετ να φριξεις vestiality.

    1. ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΥΝΕ ΜΠΥΡΕΣ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΦΕΙ. ΓΑΜΗΣΕΤΑ.

      1. μη γραφεις αρλουμπες, οι σκυλοι δε πινουν ποτε μπυρα, και αν το κανουν μπορει να ψοφησουν

  18. Στα παπάρια μας, τα παράπονα στον πουστροβορίδη, 41τακατό.

  19. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ…… ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ……

    ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΜΑΘΑ… ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΡΙΟ….

    Υ.Γ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  20. Δε φταίνε τα σκυλιά αν ο ιδιοκτήτης είναι αρχι μαλάκας.. Τώρα βέβαια πρέπει να τα θανατώσουν για ειναι επικίνδυνα κατά τη γνώμη μου Και τον ιδιοκτήτη να τον χώσουν μέσα

  21. ΑΝΤΕ ΡΕ ΟΡΝΙΟ ΜΑΖΕΨΟΥ, ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ, ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΤΕ ΣΤΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΕΣ…
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΖΩΩΝ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ…
    ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΟΛΙΒΕΡ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛEΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ…

  22. Ο ιδιόκτητης των σκύλων θα έχει την ίδια νομική μεταχείριση με τους κακοποιητές ζώων ήτοι καθείρξη άνω των 10 ετών ? δεν νομίζω ! Η ζωή ενός σκύλου για την σημερινή δικαιοσύνη είναι απείρως αξιότερη από τη ζωή ανθρώπου.Οταν αγαπάς τα ζωά έχεις και υποχρεώσεις στον άνθρωπο.Πρόκειται για περίπτωση δολοφονίας.Μερικοί (όχι όλοι) σκυλάδες και σκυλούδες πρέπει επιτέλυος να εκπαιδευτούν στην αγάπη για τον συνάνθρωπο.
    ΥΓ : Όσο για τον όλιβερ που λέει ο φίλος και αυτόν σκυλιά ή λύκοι τον έφαγαν ! Αλήθεια ελήφθη δείγμα DNA από τον άτυχο σκύλο για να δούμε αν υπάρχει ανθρώπινο ή ζωικό ?

  23. Να βγουν οι φιλοζωικές να μας πουν τη γνώμη τους, και γρήγορα.

    1. Η τιμωρία για τον ιδιοκτήτη πρέπει να είναι η ευθανασία.

      1. Η τιμωρία για τον παλιόσκυλο πρέπει να είναι η ευθανασία.

  24. Τωρα θα μπουν κλεφτες φιλε στο σπιτι σου απροστατευτο απο τα σκυλια σου τα οποια ηδη βρηκαν το δημιουργο τους . Καλη διασκεδαση και σε εσενα στη φυλακα.

  25. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΤΩΡΑ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

  26. Στα ΑΡΧΙΔΙΑ μου. Εγώ θα πάω Αράχοβα για να αράξω τα Χριστούγεννα και εσείς κόψτε το κεφάλι σας.

    1. EΣΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ, ΟΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕ ΘΟΛΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΛΙΚΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΡΑΣΟΚΑΤΑΝΥΞ,Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΤΥΧΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡ@ΚΤΟ, ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ…

  27. Ιδιοκτητης διαμαντι! Μορφωνε τα σκυλια του να ξεσκιζουνε τα παντα ολα απο ανθρωπους μεχρι γατες!

  28. Στην Αγγλία τα σκυλιά θα τα είχαν εκτελέσει ήδη.

    1. το να συγκριθούμε με τη Βρετανία είναι σα να συγκρίνεις τον Καναδά με το Βιετνάμ…

    1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΟΡΝΙΟ ΜΑΖΕΨΟΥ, ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ, ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ
      ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΤΕ ΣΤΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΕΣ…
      ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΖΩΩΝ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ…
      ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΟΛΙΒΕΡ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ…

Comments are closed.