Θεσσαλονίκη: Σκότωσε αδέσποτο σκύλο που του επιτέθηκε και θα πληρώσει 30.000 ευρώ

Κοινοποίηση:
epithesi-skylou

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη αλλά και με πρόστιμο 30.000 ευρώ είναι ένας κάτοικος του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε αδέσποτο σκύλο, που του επιτέθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, όπως υποστηρίζει, ο σκύλος έτρωγε τις κότες από το κοτέτσι του και όταν αυτός προσπάθησε να τον σταματήσει, του επιτέθηκε.

Τώρα αδυνατεί να πληρώσει το πρόστιμο και για να μπορέσει να το μειώσει θα πρέπει να προσφύγει στα δικαστήρια ελπίζοντας να δικαιωθεί.

Ο κάτοικος του Λαγκαδά δέχτηκε, όπως υποστηρίζει, την επίθεση από τον αδέσποτο σκύλο το περασμένο καλοκαίρι, όταν μία από τις φορές που μπήκε στο κοτέτσι του για να φάει τις κότες, προσπάθησε να τον διώξει.

Είχε μαζί του και τα δύο ανήλικα παιδιά του. Φοβήθηκε, άρπαξε έναν λοστό και χτύπησε το ζώο.

Στον Λαγκαδά, οι αγέλες αδέσποτων σκύλων είναι ατελείωτες, σύμφωνα με τις φιλοζωικές οργανώσεις, αφού κυνηγοί και κτηνοτρόφοι δεν στειρώνουν τα ζώα τους, ενώ, όπως υποστηρίζουν, ούτε τα υπέρογκα πρόστιμα αποτρέπουν τους δράστες, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν γνωρίζουν καν τη νομοθεσία.

Εκτός από το πρόστιμο στον δράστη, ασκήθηκε και ποινική δίωξη και θα κληθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Όταν ένα ζώο έχει περισσότερη αξία από έναν άνθρωπο τότε έρχονται καί άλλα,,ο θεός αγάπησε τόν άνθρωπο για αυτό τόν έστειλε τόν υιό τού με ανθρώπινη μορφή,, ενώ τα κτήνη τα τοποθέτησε εκεί που ανοίκουν.

  2. H ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ !!!

  3. Απαγορεύεται ακόμα και η αυτοάμυνα, δηλαδή πρέπει να κάτσεις να σε φάει ο σκύλος, έχουμε γίνει κοινωνία του κ@λου, αγόμενοι απο κάθε ομάδα διεστραμένων δικαιωματιστών με φασιστική νοοτροπία. Για όλα φταίει η κακιά η χώρα.

  4. Ρε πάτε καλά ρε? 30.000 για ένα σκύλο σύν δίωξη, ενώ αφήνετε εγκληματίες ελεύθερους? Κι εγώ έχω σκύλο και πάντα είχα και τα αγαπώ πολύ, αλλά εδώ έχει χαθεί κάθε μέτρο.!

  5. αρχιδια φιλοζωοι ειναι … μια χαρα τρωνε τα αρνακια τα κατσικακια και τα γουρουνακια τους ….. ΦΙΛΟΣΚΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ

  6. 300000 νόμιμες δολοφονίες ανθρώπων ανά έτος είναι εντάξει αλλά να σκοτώσεις ένα κτήνος που σου σκοτώνει την περιουσία και απειλεί και εσένα, είναι για ισόβια. Κουλισταν και νέα τάξη πραγμάτων. Φάτε δημοκρατία hλιθιοι.

  7. Τα παιδιά μας στοιχίζουν κατι τις παραπάνω 42000! Ρε τι ζουμε!

  8. Ελλαδισταν με τα κατοικιδια του τακουλα😆😆😆😆 μια χαρα τα πατε …γλυτωσε ο σκυλος τον ψυχολογο…ειστε κατω του μηδενος…δεν υπαρχει….

  9. Ποια ζώα ψήγισσν τετοιους απάνθρωπους νόμους αφενός και ποια ζώα καρφώνουν συνανθρώπους τους επιχαίροντας που θα εξοντωθούν οικονομικά, κοινωνικά κ.τλ για ένα κοπρόσκυλο ή ψωρόγατο…
    Δεν μιλάμε για τιμωρία που καλώς να επιβάλλεται σε λογικά πλαίσια αλλά για ΕΞΟΝΤΩΣΗ !!!

  10. κυνηγοί και κτηνοτρόφοι δεν στειρώνουν τα ζώα τους,…….δηλαδη ρωταω τωρα το τσομπανοσκυλο που τα βαζει με τον λυκο θα του τα κοψεις ………ρωταω ξερεις τι θα γινει ο σκυλος μετα ενας μαλακακος…….το κυνηγοσκυλο που ειναι σκυλος εργασιας θα του τα κοψεις …..ρωταω αν ειναι ετσι γιατι δεν στειρωνουν και τουσ σκυλους της αστυνομιας και του στρατου γιατι εκει ο πετσας που περασε τον νομο δεν εχει να παιρνει 150 ευρω για καθε σκυλο ….αν δεν τον στειρωσεις το προβλημα με τα αδεσποτα ειναι αλλου στο ιδιο το κρατος που προσπαθει να βγαλει την ευθυνη απο πανω του με ηληθιους και ευκαιρια για μερικους να τα αρπαξουν νομους

  11. τις φιλοζωικές οργανώσεις να τις πειτε να πανε να γ@μηθουν ολοι τους

  12. Πραγματικά στο θέμα αυτό κάποιοι νομοθέτες ξέφυγαν. Να κάτσω δηλαδή να με φάει το κοπρόσκυλο.Κάποιοι δεν πάνε καθόλου καλά.Δικαιοσύνη θέλουν ή τρέλα πουλάνε.

  13. τ’αδεσποτα πορεύονται και οι κουλ(ηδ)ες κονομιούνται κορόϊδα. Ωραίοι νόμοι

  14. ποιος μακακας ψηφισε τετοιους νομους δεν καταλαβαινω.Θελουν τον Ελληνα πολιτη νεκρο αρκει να ζησει το κοπροσκυλο.

Comments are closed.