Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο Αλγερινός δράστης της δολοφονίας 59χρονου

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Εξιχνιάσθηκε άμεσα η ανθρωποκτονία του άτυχου 59χρονου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Βρέθηκε και συνελήφθη ο άνδρας που μαχαίρωσε τον 59χρονο ημεδαπό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου και ο οποίος κατέληξε αργότερα στο νοσοκομείο.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 58χρονος Αλγερινός που εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην περιοχή της Πυλαίας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Σε ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται πως το θύμα έφερε τραύματα στον αριστερό μηρό και στην αριστερή οσφυϊκή επιφάνεια. Η ακριβής αιτία θανάτου θα προσδιοριστεί μετά τη διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος 59χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα απογευματινές ώρες της (09-10-2021), στην περιοχή κέντρου πόλης.
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 58χρονος αλλοδαπός, ο οποίος, στο πλαίσιο ερευνών, εντοπίστηκε χθες (10-10-2021) σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην περιοχή της Πυλαίας όπου και συνελήφθη ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης με χρήση αιχμηρού αντικειμένου, τραυμάτισε τον 59χρονο άντρα στον αριστερό μηρό και στην αριστερή οσφυϊκή επιφάνεια. Ο παθών μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 10-10-2021.

Η ακριβής αιτία θανάτου θα προσδιοριστεί μετά τη διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πω πω ρατσισμός. Κατά των Ελλήνων. Όλα τα τουρκοκάναλα και οι αριστεροί και δεξιοί δημοσιογράφοι το πέρασαν στα ψιλά. Σε συνεργασία όλο το ανθελληνικό σύστημα που δεν νοιάστηκε για την δολοφονία του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα και την κακοποίηση της Μυρτώς και ασχολείται μόνο με τον φύσσα κσι τον ζακ! Μόνο αηδία πλέον προκαλείτε ανθελληνες γιατί δεν τηρείτε ούτε τα προσχήματα.

  2. Άρχισαν τα οργανα
    ΤΟ μαχαίρι εργάζεται………..
    ΒΡΕ το ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ
    ΒΡΕ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΆΡΙ
    ΛΙΓΗ ΣΥΜΠΌΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΆΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΌΠΟΥ ΟΙ ΙΘΑΓΈΝΕΙΑ ΕΡΓΆΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΆΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΆΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΙΕΣΤΗΜΑΡΑ ΤΟΥ ΑΠΆΝΩ ΈΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΤΈΧΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΤΟΥ

Comments are closed.