Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης των σκύλων που κατακρεούργησαν την 50χρονη

Κοινοποίηση:
neoxwrouda

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων που κατασπάραξαν 50χρονη μητέρα, το μεσημέρι της Κυριακής, στην αυλή του σπιτιού της στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του κατηγορουμένου, ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του περιλαμβάνει μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες τα τρία μεγαλόσωμα ζώα (τσοπανόσκυλα) είχαν βγει και κατά το παρελθόν από την περίφραξη της οικίας του 37χρονου.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι τα σκυλιά άνοιξαν μία μικρή τρύπα στον συρμάτινο φράκτη, από όπου διέφυγαν, χωρίς να αντιληφθεί ο ίδιος το παραμικρό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ακούω κάθε φορά που γίνεται έγκλημα από σκυλιά τους δημοσιογράφους Να λένε ότι δεν φταίνε τα σκυλιά και αυτό με την εκβρίζει για μένα δεν είναι μόνο εγκληματίες τα σκυλιά αλλά και οι ιδιοκτήτες τους απ την στιγμή που τα σκυλιά ξέρει ο ιδιοκτήτης ότι είναι επικίνδυνα έπρεπε να τα είχε δέσει με χοντρή αλυσίδα μόνο τότε δεν θα μπορούσαν να κάνουν κακο .Και τώρα σκυλιά πρέπει να σκυλιά πρέπει να θανατηθούν για να σωθούν κι άλλοι άνθρωποι απ τα δόντια τους .

Comments are closed.