Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 34χρονος οδηγός φορτηγού που παρέσυρε 58χρονο στο λιμάνι

Κοινοποίηση:
ekav-asthenoforo

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια συνελήφθη ο 34χρονος οδηγός φορτηγού που παρέσυρε με το όχημα του και σκότωσε 58χρονο Σέρβο, στην πύλη 16 του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, τριαξονικό φορτηγό με οδηγό έναν 34χρονο παρέσυρε τον 58χρονο, ενώ έκανε όπισθεν τη στιγμή που ο άνδρας κινείτο πεζός στο οδόστρωμα.

Στον 58χρονο, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, ωστόσο, ήταν ήδη αργά.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου Παπανικολάου, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

“Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θεσσαλονίκης για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ενός 58χρονου αλλοδαπού (υπήκοος Σερβίας), το οποίο έλαβε χώρα στη πύλη 16, εντός του λιμένα Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ένα φορτηγό (Φ/Γ) όχημα με επικαθήμενο, το οποίο οδηγούσε ένας 34χρονος ημεδαπός, κάνοντας όπισθεν, παρέσυρε τον 58χρονο πεζό, ο οποίος κινούταν επί του οδοστρώματος. Στον 58χρονο, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, με αρνητικά αποτελέσματα.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ». Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ συνελήφθη ο 34χρονος οδηγός του Φ/Γ οχήματος για παράβαση του άρθρου 302 του Π.Κ. «Ανθρωποκτονία από αμέλεια»”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response