Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 24χρονος που συμμετείχε στις 14 εγκληματικές οργανώσεις

Κοινοποίηση:
ΕΛΑΣ

Συνεχίζονται οι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν:

Από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 24χρονος Έλληνας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης κ. Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, ως μέλος εγκληματικών οργανώσεων που ενέχονται σε διάπραξη ληστειών, διακεκριμένων κλοπών, τοκογλυφία, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και κατάρτιση και διακίνηση πλαστών δελτίων ταυτότητας. Πρόκειται για τις 14 εγκληματικές οργανώσεις που εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία προς τα τέλη Αυγούστου.
29χρονος Έλληνας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή κάθειρξης (12) ετών, ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ, για παράβαση των Νόμων περί ναρκωτικών (διακίνηση και κατοχή), περί ενδοοικογενειακής βίας, περί αποδεικτικής ισχύος αστυνομικής ταυτότητας και για λαθρεμπορία.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, 49χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και κλοπές.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response