Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 34χρονος για υποκίνηση ρατσιστικής βίας

Κοινοποίηση:
xeiropedes-sillipsi-1

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης 34χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διέγερση σε ανυπακοή σε συνδυασμό με έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά και για απείθεια.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, καλούσε τον κόσμο να συμμετέχει σε συγκέντρωση, για την οποία έχει εκδοθεί απόφαση απαγόρευσης. Η σχετική συνέντευξη, εκτός από την ιστοσελίδα του εν λόγω ραδιοφώνου αναρτήθηκε και σε άλλους διαδικτυακούς ιστότοπους.

Απογευματινές ώρες χθες (27-06-2024) ο ανωτέρω εντοπίσθηκε έξω από την οικία του στην περιοχή της Σταυρούπολης και στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή και εισήλθε στο διαμέρισμά του, όπου συνελήφθη παρουσία δικαστικού λειτουργού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Ρατσιστες είναι οι γύφτοι, ισλαμιστές και οι κομμουνιστές. Μαζί με τα σουργελα του Κούλη.

  2. απτη στιγμη που ολοι μας θεωρουμε τη κυβερνηση(και τους λοιπους) φαιστες,νεοναζι κλπ που ειναι…θαπρεπε οι συγκεντρωσεις μας να ονομαζονται αντιφασιστικες-αντιναζιστικες πορειες/διαμαρτυριες…οταν δηλωνεις πατριωτικη/χριστιανικη διαμαρτυρια θα σε κοψουν

  3. Κατοχή έχουμε και αυτό το περιστατικό είναι μία από τις πολλές αποδείξεις. Νομίζουν έτσι θα κάνουν τον κόσμο να τους φοβάται.

  4. Δεν είναι φασισμός!ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!

  5. Άσχετο Σήμερα στη Θεσσαλονίκη έπεσε ένας πουστης από τον πέμπτο όροφο και σκοτώθηκε.Γιατι δεν λέτε κάτι?Κατά τις 11:00 το πρωί περίπου.Ηταν ενεργό μέλος ΛΟΑΤΚΙ.

    1. Σκατα στον τάφο του. Ένα σκουπίδι λιγότερο μακάρι να ήταν και μπάτσος του Κουλισταν.

  6. Δημοκρατία έxουμε στην Ελλάδα με τα λεγόμενα των 300ων άρα και εμείς οι μη κίναιδοι λοιπόν θα διοργανώσουμε κάποια στιγμή μία παρέλαση σαν το Pride θα βγούμε στους δρόμους νόμιμα φυσικά με ηρεμία xωρίς φασαρίες και παρελαύνοντας με καμάρι και τιμή με δόξα και θάρρος θα δείxνουμε τις πούτσες μας και τους όρxεις μας στον γουρλομάτι.Δεν διαθέτει κανένας το δικαίωμα να απαγορέψει μία δημοκρατική και απόλυτα ειρηνική συγκέντρωση πολιτών ή να επιτρέπει συγκέντρωση μόνο κίναιδων στους δρόμους και ΟΧΙ στους μη κίναιδους.

  7. Έγκλημα με συγκέντρωση που είχε ρατσιστικά χαρακτηριστικά; Δηλαδή αυτός ο κύριος είπε στο ραδιόφωνο ότι θα ξυλοκοπήσει κάποια ομάδα ανθρώπων; Μου φαίνεται πως η Ελλάδα κατάντησε μία απόλυτα ηλίθια χώρα που την κυβερνούν παμπόνηροι άνθρωποι που συμπεριφέρονται σαν χαζοχαρούμενοι.

    1. μας κυβερνούν ματαιόδοξοι και αρρωστημένοι που δεν νιώθουν τίποτα για τον τόπο, οι οποίοι είναι δουλικοί ,πλήρως ελεγχόμενοι και πληρωμένοι από ξένες δυνάμεις – ελίτ, συμβαίνει εδώ και δεκαετίες απλά τώρα είναι στο τελικό στάδιο, απροκάλυπτα όλα πλέον αφού τσάκισαν το ηθικό μας και μας λύγισαν με τις συνεχόμενες κρίσεις

    2. απλώς, το να λες τον αλβανό αλβανό, τον αράπη αράπη και τον κουνιστό κουνιστό, θεωρείται ρατσισμός. Στο μεταξύ, η πορεία των ανώμαλων είναι σε εξέλιξη….

  8. Oλα τα αποβλητα και ολα τα σκατα της Ευροπης στην Ελλαδα τα στελνουνε.
    Η κηβερνηση μας κατηντησε τον βοθρο της Ευροπης.
    Να τον χαιροντε οι ψηφοφοροι του ,τοτα τους πεταει τις ακαθαρσιες στα μουτρα
    εκφραζοντας την ευγνωμοσυνη του .Ξαναψηφιστε τον σαρδαναπαλο.

  9. Μητσοτακης ειναι προδρομος του Αντιχριστου,
    γιαυτο επιβαλλει δια βιας την αντιχριστη Δικτατορια της ανομιας
    που καταδικαζει καθε ορθοδοξο και καθε νομιμο τροπο ζωης .
    Θελει να μας επιβαλλει την ανομαλια για να μας αφανισει γενητικα ως εθνος
    Μ αυτες του τις ενεργειες ειναι λαομισητος και θεομισητος.

  10. Η καρα Χουντα του Μιζοτακη! Οξω γκεσταπιτη απο τη χωρα! Εχεις εκμαυλισει παντελως την ελληνικη κοινωνια!

  11. οποιαδήποτε ενέργεια που πάει έστω και λίγο κόντρα στην ατζέντα τους πλέον θεωρείται παράνομη… με συνοπτικές διαδικασίες…

  12. Άραγε αυτοί οι ανώμαλοι που έκραζαν το σύνθημα και κρατούσαν ένα τεράστιο πανό που έγραφε ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ , συνελήφθησαν για τα σαφή
    ρατσιστικά μηνύματα μίσους?

    1. Οι υπερδημοκρατες του ΛΟΑΤΚουλη απαγόρευσαν αντισυγκεντρωση στο Europride και συνελαβαν κάποιον που καλούσε τον κόσμο να διαδηλώσει!! Κανονική δικτατορία των ιδιαιτεροτήτων

Leave a Response