Θεσσαλονίκη-Τροχαίο με λεωφορείο: Πέθανε ο οδηγός μηχανής – Σοκάρουν οι φωτογραφίες

Κοινοποίηση:
ekab_brady

Μια συνηθισμένη ημέρα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης μετατράπηκε σε τραγωδία για έναν 33χρονο οδηγό μοτοσικλέτας, ο οποίος ενεπλάκη σε σύγκρουση με λεωφορείο της γραμμής «64». Ο αναβάτης πάλεψε σθεναρά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για να παραμείνει στη ζωή, ωστόσο, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε.

 

Οι εικόνες από το σοβαρό τροχαίο στη Μοναστηρίου, στη διασταύρωση με τη Μιχαήλ Καλλού, προκαλούν σοκ. Το μπροστινό μέρος του λεωφορείου έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από τη σύγκρουση με το δίκυκλο, ενώ το μηχανάκι έχει παραμορφωθεί ολοκληρωτικά.

«Ο οδηγός είναι σε σοκ». Πηγές από το ΚΤΕΛ Σερρών αναφέρουν στο ThessToday.gr ότι ο επαγγελματίας οδηγός του λεωφορείου, είναι σε σοκ. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με εμπειρία στο τιμόνι και εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συγκρούστηκε με το μηχανάκι.

Μετά το τροχαίο στο σημείο έσπευσε ακριβώς σε διάστημα ενός λεπτού ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον βαριά τραυματισμένο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Αρμόδιες πηγές εξηγούν στο ThessToday.gr ότι οι θεράποντες ιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως λίγο αργότερα κατέληξε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response