Θεσσαλονίκη: Τροχαίο στον Βαρδάρη τα ξημερώματα με πέντε τραυματίες

Κοινοποίηση:
bmw

Τροχαίο με την εμπλοκή δύο οχημάτων σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Μοναστηρίου με Λαγκαδά. Από τη σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων τραυματίστηκαν ελαφρά πέντε άτομα, που επέβαιναν στο ένα όχημα, ενώ οι επιβάτες του δεύτερου οχήματος το εγκατέλειψαν, έφυγαν πεζοί από το σημείο και αναζητούνται από την αστυνομία.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, από το οποίο οι δύο πήραν ήδη εξιτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr ένα όχημα, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα, κατευθύνονταν από τη Μοναστηρίου με κατεύθυνση ανατολικά. Στο φανάρι της Λαγκαδά έστριψε αριστερά και τότε, ένα όχημα μαύρου χρώματος στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα -κατά πληροφορίες γ#φτοι- έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το πρώτο αυτοκίνητο.

Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός πέντε νεαρών ατόμων από το πρώτο όχημα που τα δύο εξ αυτών χρειάστηκαν μάλιστα να διακομιστούν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ τα άλλα τρία μετέβησαν στο νοσοκομεία με ιδιωτικό μέσο. Συγκεκριμένα, από τα δύο άτομα ο ένας χτύπησε στο πρόσωπο και μια κοπέλα χτύπησε πιο σοβαρά στη μέση.

Τους… κάρφωσαν και εξαφανίστηκαν

Τα τρία άτομα από το αυτοκίνητο που ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα μετά τη σύγκρουση βγήκαν από το όχημα και τράπηκαν σε φυγή, πεζοί, εγκαταλείποντας τους τραυματίες.

Το οξύμωρο είναι ότι λίγη ώρα αργότερα η ιδιοκτήτρια του οχήματος που επέβαιναν τα τρία άτομα δήλωσε… κλοπή, με τις αστυνομικές αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των επιβατών που εξαφανίστηκαν από το σημείο με κατεύθυνση δυτικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: