Θεσσαλονίκη: 35χρονος Ρομά σκότωσε και σούβλισε σκαντζόχοιρους (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Hedgehog-shutterstock_84291049

Ένας 35χρονος Ρομά, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, καθώς σκότωσε και στη συνέχεια σούβλισε σκαντζόχοιρους σε αυτοσχέδια ψησταριά στη Νέα Ιωνία Θεσσαλονίκης, επειδή για αυτόν αποτελούσαν εκλεκτό έδεσμα.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί θήρας, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρελεύσεως του αυτοφώρου.

Προηγήθηκε σχετική καταγγελία Φιλοζωικού Σωματείου προς το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και ειδικότερα στην αστυνομική υπηρεσία που ασχολείται με την εφαρμογή της νομοθεσίας για τα ζώα.
Αυτή η περίπτωση, όμως, δεν αφορά παραβάσεις του νόμου 4830/21 – για την ευζωία των ζώων συντροφιάς- αλλά υπάγεται στον νόμο περί παράνομης θήρας, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο εν λόγω άνδρας αναρτούσε τις σχετικές εικόνες στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, από το καλοκαίρι του 2021 έως το καλοκαίρι του 2023.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Περιμένετε εσείς να αφομειωθούν στην Ελληνική κοινωνία…

  2. Που ακριβώς είναι το νέο για τους σκ@τόγυφτους;;;

  3. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ. “ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ”

  4. ΠΟ@ΤΑΝΑΣ ΦΑΡΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ…

  5. Γύφτοι. Και εμείς τους δίνουμε επιδόματα. Ταΐζουμε τα παράσιτα δηλαδή.

  6. Β…Ρομα ειναι και εκτος απ τα Κουλιστικα επιδοματακια το χει ριξει στις…γκουρμεδιες! ….κλεφτης θα γινει? !

  7. Ρε παιδιά τη μαλακιες είναι αυτές αφού είναι γνωστό πλέον κοινό μυστικό ότι η γύφτοι τσιγγάνοι αιώνες τρώνε σκατζοχιροτς Γκουρμέ πιάτο κλπ και σε Αιγιάλεια ζώνη δεν κάνω αναφορά κοντά Πάτρα σε χωριά η Έλληνες τα τρώγανε στιφάδο κλπ είναι σαν να λες δεν θα φας αγριογουρουνο

Comments are closed.