Θετικός στον κορονοϊό ο Θάνος Πλεύρης – Η ανάρτησή του στα social media

Κοινοποίηση:
πλευρης

Με ανάρτησή του στα social media, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με κορονοϊό πρώτα με self test που έπειτα επιβεβαίωσε με rapid test. Στην ανάρτησή του αναφέρει:

Πριν από λίγο διαγνώστηκα θετικός στον Covid-19 με self test που επιβεβαιώθηκε από rapid. Τηρώ άμεσα το πρωτόκολλο απομόνωσης του ΕΟΔΥ και ξεκινώ να εργάζομαι από το σπίτι. Προστατεύουμε τον εαυτό μας. Εμβολιαζόμαστε για να νοσήσουμε ήπια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Πλεύρη εγώ ανεμβολίαστος και το πέρασα χωρίς πυρετό μόνο με ένα συνάχι.Άρα κόπανος πιάστηκες

  2. ΡΕ καθοικι δολιχοκεφαλε παλι μαλακιες;;; αντί να πεις μπολιαστειτε γράφεις ότι έπαθες χτικιο κ τάχα ήπιες παπαριες. Σκασε γιατί λες ΨΕΜΑΤΑ. αντε σαπερα. τακισπουρςς

  3. Επομένως μάς λες ΕΠΙΣΗΜΑ να κάνουμε σελφ τεστ και επιβεβαίωση με ράπιντ. Άλλα λέει το υπουργείο όμως.

  4. Θα του πηγαινε το ….μουσι του παραμυθατζη μπουλη! Ας μπει στο κοπο να κανει κι ενα pcr προτου απολαυσει την οικογενειακη θαλπωρη!
    Μονο μη κολλησει το μπαμπα του που ξεχασε στα γεραματα τις αξιες του ελληνισμου και υποστηριζει…..λουδοβικους ηγετες!

  5. Η επιβεβαίωση γίνεται με pcr test γ@μημενε….Να ψοφήσεις εσύ και όλο σου το σόι από τα μπόλια σας ξεφτίλα…Φτου σου σιχαμα…..Υπουργέ της π@υτσας….

  6. Κόροναιε αφού έκανες ένα καλό, πιστεύω να το τελείωσης μην το αφήσεις στην μέση.

Comments are closed.